Anuszka272
Moderator
Kochana wiem że to żadne pocieszenie ale to tylko kilka dni i Ty również zobaczyć swoje szczęścieZazdroszczę wam tych wizyt przed nowym rokiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana wiem że to żadne pocieszenie ale to tylko kilka dni i Ty również zobaczyć swoje szczęścieZazdroszczę wam tych wizyt przed nowym rokiem
Hehehe my tez chcemy chłopca, łącznie z corka. Mamy już imię i wszystko zaplanowane. Nie bierzemy dziewczynki pod uwagę ale wiadomo, najważniejsze aby zdrowe. Aczkolwiek mąż oszaleje, dwie baby plus dwie suczki i on sam haha i jeszcze jedna babkaAle fajnie macie dziewczyny po prenatalnych...
Też już chciałabym być po, a to dopiero 9.01. Wieczność.
Dzisiaj weszłam do newbie z pięknymi ciuszkami dla dzieci (przypadkiem, nie planowałam tego ;p) i tak mimowolnie powędrowałam na lewą stronę chłopięcą
Nie wiem, ale jakoś mam takie przeczucia na chłopca. Zobaczymy czy się sprawdzi
PiekniusiJestesmy !
Wszystko w porzadku na chwile obecna
Z om 12 + 1 a z dzis usg 12+3 wiec zadna roznica tak naprawdę
Bobo ma 6.2 cm
Co do płci, lekarz u którego byliśmy dzis powiedzial ze on na tak wczesnym etapie nie mówi nic bo to jest różnie , wiec nie nalegałam ani nie naciskałam
Kamien z serca...mezu zadowolony
Kolejna wizyta 10.01 u mojego prowadzącego
U mnie w 12+1 jest 5,41 cm. Mam narysowane widełki i jest dokładnie pośrodku normy.Piekniusi
Ale nieźle się teraz wystraszyłam... Ty masz w 12+3 6.2 a ja w 11+6 miałam tylko 5.2 cm lekarz nic nie mówił że za mały, ale teraz mega zaczynam się stresować, no bo to chyba MUSZĄ być odpowiednie wielkości do danych dni. Kurcze....
myślę że nie masz czym się denerwować kochana bo każdy maluch rośnie w swoim tempiePiekniusi
Ale nieźle się teraz wystraszyłam... Ty masz w 12+3 6.2 a ja w 11+6 miałam tylko 5.2 cm lekarz nic nie mówił że za mały, ale teraz mega zaczynam się stresować, no bo to chyba MUSZĄ być odpowiednie wielkości do danych dni. Kurcze....
Ja też , ale jeszcze chwila i nasze wizyty będą do mojej 5 dni już nie mogę się doczekać , chodź nie powiem czuję strach i niepewność ale mniejszy niż wcześniej bo w końcu słyszałam serduszkaZazdroszczę wam tych wizyt przed nowym rokiem
U nas mąż chce córkę mi to jest obojętne czy dziewczynka czy chłopiec, ale jakoś tak podświadomie bliżej mi do chłopczyka tym razem.Hehehe my tez chcemy chłopca, łącznie z corka. Mamy już imię i wszystko zaplanowane. Nie bierzemy dziewczynki pod uwagę ale wiadomo, najważniejsze aby zdrowe. Aczkolwiek mąż oszaleje, dwie baby plus dwie suczki i on sam haha i jeszcze jedna babka