reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Ale fajnie macie dziewczyny po prenatalnych... ;)
Też już chciałabym być po, a to dopiero 9.01. Wieczność.
Dzisiaj weszłam do newbie z pięknymi ciuszkami dla dzieci (przypadkiem, nie planowałam tego ;p) i tak mimowolnie powędrowałam na lewą stronę chłopięcą 😍
Nie wiem, ale jakoś mam takie przeczucia na chłopca. Zobaczymy czy się sprawdzi 😊

Ale fajnie macie dziewczyny po prenatalnych... ;)
Też już chciałabym być po, a to dopiero 9.01. Wieczność.
Dzisiaj weszłam do newbie z pięknymi ciuszkami dla dzieci (przypadkiem, nie planowałam tego ;p) i tak mimowolnie powędrowałam na lewą stronę chłopięcą 😍
Nie wiem, ale jakoś mam takie przeczucia na chłopca. Zobaczymy czy się sprawdzi 😊
Hehehe my tez chcemy chłopca, łącznie z corka. Mamy już imię i wszystko zaplanowane. Nie bierzemy dziewczynki pod uwagę :D ale wiadomo, najważniejsze aby zdrowe. Aczkolwiek mąż oszaleje, dwie baby plus dwie suczki i on sam haha i jeszcze jedna babka

Jestesmy !
Wszystko w porzadku na chwile obecna ;)
Z om 12 + 1 a z dzis usg 12+3 wiec zadna roznica tak naprawdę :)
Bobo ma 6.2 cm 😍
Co do płci, lekarz u którego byliśmy dzis powiedzial ze on na tak wczesnym etapie nie mówi nic bo to jest różnie , wiec nie nalegałam ani nie naciskałam 🙃
Kamien z serca...mezu zadowolony :)
Kolejna wizyta 10.01 u mojego prowadzącego ;)
Piekniusi 😍
Ale nieźle się teraz wystraszyłam... Ty masz w 12+3 6.2 a ja w 11+6 miałam tylko 5.2 cm 😱 lekarz nic nie mówił że za mały, ale teraz mega zaczynam się stresować, no bo to chyba MUSZĄ być odpowiednie wielkości do danych dni. Kurcze....

Ja tak zachwalałam ostatnio, ze mam takie świetne samopoczucie, a wczoraj z rana tak mnie targnęło na rzygi, ze przed wyjściem z domu leżałam przed toaleta i już myślałam, ze zaliczę pierwsze wymiotki 🤷‍♀️ Nie byłam nic w stanie zjeść przez kolejne 3 godziny. Dziś z kolei z rana totalny brak sił, a dotychczas to właśnie rano miałam najwiecej energii…. Do ciągłego bekania i chepania już się nawet przyzwyczaiłam, ale w nocy nie mogłam spać, bo miałam wrażenie jakby bolały mnie kości w nodze od kostek po biodra 🤷‍♀️🤷‍♀️ Dzień do dnia niepodobny 🤷‍♀️🤷‍♀️
Edit. Na jedzenie tez nie mam ochoty dalej, co najwyżej owoce i warzywa, Dania jarskie 🤷‍♀️🤷‍♀️

Piekniusi 😍
Ale nieźle się teraz wystraszyłam... Ty masz w 12+3 6.2 a ja w 11+6 miałam tylko 5.2 cm 😱 lekarz nic nie mówił że za mały, ale teraz mega zaczynam się stresować, no bo to chyba MUSZĄ być odpowiednie wielkości do danych dni. Kurcze....
U mnie w 12+1 jest 5,41 cm. Mam narysowane widełki i jest dokładnie pośrodku normy.

Piekniusi 😍
myślę że nie masz czym się denerwować kochana ;) bo każdy maluch rośnie w swoim tempie:)

reklama
Hehehe my tez chcemy chłopca, łącznie z corka. Mamy już imię i wszystko zaplanowane. Nie bierzemy dziewczynki pod uwagę :D ale wiadomo, najważniejsze aby zdrowe. Aczkolwiek mąż oszaleje, dwie baby plus dwie suczki i on sam haha i jeszcze jedna babka
U nas mąż chce córkę :p mi to jest obojętne czy dziewczynka czy chłopiec, ale jakoś tak podświadomie bliżej mi do chłopczyka tym razem.
W poprzedniej straconej ciąży bardzo chciałam córkę.
U nas na odwrót imiona męskie nam się nie podobają i będziemy mieć duży problem jeśli okaże się, że to chłopak 😅

Do góry