reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

Nie miałyśmy czekać do momentu aż wszystkie będą po prenatalnych ??? 🤔🤔🤔 Jeszcze max 2 tygodnie mi się wydaje i każda będzie

Ahhhh, faktycznie zamotałam się..
w ogóle nieraz się łapie jaka jestem zakręcona albo że o czymś zapomniałam, ale mamy wymówkę - baby brain 🤪
Dziś pisałam siostrze i wysyłałam zdjęcia co chce zrobić na sylwestra, mówiłam co przygotuje itp… a dwa dni temu pisałam to samo i wysłałam te same zdjęcia 😂

reklama
A propo prowadzenia auta dzis rano musiałam podjechać w jedno miejsce wracając byłam świadkiem "pościgu" policyjnego, facet uciekał i o mały włos wjechałby we mnie dobrze ze miałam gdzie zjechać szybko, to dopiero były nerwy i wkurzenie 🙈😆 na szczęście złapali go bo wjechał w ślepa uliczke 🙈😆
Matko 😱 scena jak z horroru 🙈
W takich sytuacjach jak coś się dzieje- wiem, ze ciężko ale dobrze zapamiętać nr rejestracyjny albo szybko zrobić zdjęcie.

P.S. Dziewczyny, co z prywatnym ? 🔒
Myślę żeby poczekać jak już wszystkie będziemy po prenetalnych... Na razie zrobiłam czystki w liście z 70 zostawiłam 60 i to jeszcze nie koniec bo 5 dziewczyn wgl się nie odzywa więc też będą wykreślone i jak już każda będzie spokojniejszą po badaniach to napiszę o prywatę

Tak chodziła za mną cały dzień zupka chińska, że żeby pozbyć się wyrzutów sumienia to od rana mega zdrowo jadłam 😂😂a teraz sobie pozwoliłam na ten syf, ale nie wytrzymalabym haha to moja druga w ciągu tych 13 tyg

Ja wczoraj pierwszy raz od dwoch miesięcy zjadłam cheesburgera z Maka 😱 bo wcześniej to nawet bym nie chciała go powąchać. Ale smakował jie tak jak przed ciąża… zostawiłam kawałek, śmierdział mi trochę ser 😆

Tak chodziła za mną cały dzień zupka chińska, że żeby pozbyć się wyrzutów sumienia to od rana mega zdrowo jadłam 😂😂a teraz sobie pozwoliłam na ten syf, ale nie wytrzymalabym haha to moja druga w ciągu tych 13 tyg

Ale mi zrobiłaś smaka na zupkę 😁
Chyba też sobie zrobię jak wrócę z pracy

Wczoraj tak miałam z barszczem czerwonym.. po 20 jadłam razem z pierogami z kapustą 🤣 na śniadanie oczywiście też to samo wleciało 🤣

Cześć dziewczyny, to i ja chciałabym się ujawnić. Jestem po prenatalnych (wczoraj) i wszystko na szczęście ok. Śledzę Was od samego początku, ale ze względu na wcześniejsze poronienie to chciałam poczekać do bezpiecznego momentu. Termin z miesiączki na 07.07 a z USG 02.07. Mamy chłopaka (badanie Sanco, usg potwierdziło). Ciąża jest dla mnie łaskawa, oprócz permanentnego zmęczenia i gorszej kondycji to wszystkie inne objawy są znikome i sporadyczne. Mam raczej odechciewajki niż zachcianki. Od kilku dni czuję wzmożony apetyt co jest nieco irytujące. Będę wdzięczna za przyjęcie mnie do Waszego cudownego grona. Z góry dziękuje 🥰

ps. btw mieszkam w Warszawie więc jak któraś jeszcze jest to chętnie w przyszłości wymienię opinie na temat szpitali itp 🙂

reklama
Do góry