reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

My na sylwestra jedziemy do znajomych do mojego rodzinnego miasta. Generalnie wybrakowane alkoholowo w tym roku towarzystwo - ja w ciąży, kumpela w ciąży (raptem 3 tyg wyżej ode mnie), jej facet następnego dnia prowadzi to nie popije, innej idzie 1szego na 7 do pracy, więc w sumie mój szanowny małżonek nie ma za bardzo kompanów, zostały mu dwie moje kumpele 😅 ale cieszę się, że mam ciężaróweczkę na pokładzie, zawsze to jakieś mentalne wsparcie w niepiciu 😅 co do detektora - ja raczej nie planuje kupić ale poduszkę do spania owszem 😀 wszystkim wizytującym dziś oczywiście gratuluję! 🥰

reklama
Ładny brzusio ;) ja już muszę też zacząć się rozgladać za leginsami po domu, bo te moje już się odciskają na brzuchu :D a nie chcę nic tam sciskać ;)
Zamawiałam ostatnio z sinseya leginsy i spodnie ciążowe. Leginsy polecam fajny gruby materiał nie prześwituje ale spodnie to średnio mi się podobają...

My byliśmy na zakupach, przy okazji takich już sylwestrowych i co? Auchan na wejściu szampany alkoholowe i te 0%. Smaków Piccolo niezliczona ilość, ale truskawkowego nie mieli 🥲😂 za to jak ktoras szuka to mają brzoskwinie, wiśnie, jagodę, arbuza i chyba coś jeszcze :D

My prawdopodobnie będziemy u mojej kuzynki z ich 2miesieczna córeczka na pokładzie i 2,5latkiem :D reszta znajomych raczej wybiera imprezowe spędzanie sylwestra (jak co roku :D) a ja niestety 24 piccolo i do łóżka 😆😆😆🙈 u nas faceci będą w tym roku tylko %

reklama
Do góry