reklama
Anuszka272
Moderator
Powiem Ci że ciężko było mi się zebrać ale już nie mogłam patrzeć jak coś jest nie po mojemu na tydzień będę miała spokojuGratuluję zmotywowania się. Ja póki co codziennie przekładam i nie mogę się zmotywować . Pokrzatam się troche, niby coś porobię, ale na tym się kończy .
Może jutro będę miała więcej energii
Pszczolka38
Fanka BB :)
Obudził mnie dziś ból brzucha i krwawienie Zaraz jadę na IP trzymajcie kciuki bo czarno to widzę
JestemMama!
Czekamy z niecierpliwością na wieści będzie dobrze , musi wiele dziewczyn w pierwszym trymestrze ma krwawienie , znam osoby którym się lało po nogach że skrzepami i dziś maleństwa są zdrowe będzie dobrzeObudził mnie dziś ból brzucha i krwawienie Zaraz jadę na IP trzymajcie kciuki bo czarno to widzę
Obudził mnie dziś ból brzucha i krwawienie Zaraz jadę na IP trzymajcie kciuki bo czarno to widzę
Myszko
Może to jakiś krwiak. Trzymam mocno kciukiObudził mnie dziś ból brzucha i krwawienie Zaraz jadę na IP trzymajcie kciuki bo czarno to widzę
dirtycriminal
Ja tez przeczytalam masę "artykułów" i opowieści forumowych o tym co można a czego nie ciazy wywnioskowałam z tego że praktycznie nic nie można, najlepiej wszystko gotowane nie przetworzone , chleb i woda zostaję mam bardzo dużo koleżanek po ciąży, które jadły wszystko (prócz miesa surowego bo tutaj chodzi o bakterię) i piły imbir na miłości, jadły wędzone wedliny od czasu do czasu, a nawet sery pasteryzowane. Mają zdrowe dzieci, więc najlepiej poradzić się lekarza I czytać z przymrożeniem oka artykuły w internecie .... Jeszcze jakby się tak bardziej zagłębić to w I trymestrze nic nie wolno....Zrobiłam sobie herbatę z imbirem i miodem ale teraz oczywiście czytam że imbir w pierwszym trymestrze średnio wskazany, na innej stronie że git, można pić... I już sama niewiem
Mi mówił lekarz ze mogę jeść to na co mam ochotęJa tez przeczytalam masę "artykułów" i opowieści forumowych o tym co można a czego nie ciazy wywnioskowałam z tego że praktycznie nic nie można, najlepiej wszystko gotowane nie przetworzone , chleb i woda zostaję mam bardzo dużo koleżanek po ciąży, które jadły wszystko (prócz miesa surowego bo tutaj chodzi o bakterię) i piły imbir na miłości, jadły wędzone wedliny od czasu do czasu, a nawet sery pasteryzowane. Mają zdrowe dzieci, więc najlepiej poradzić się lekarza I czytać z przymrożeniem oka artykuły w internecie .... Jeszcze jakby się tak bardziej zagłębić to w I trymestrze nic nie wolno....
reklama
Anuszka272
Moderator
Trzymam mocno kciuki i wierzę że będzie dobrzeObudził mnie dziś ból brzucha i krwawienie Zaraz jadę na IP trzymajcie kciuki bo czarno to widzę