Coffe18
Fanka BB :)
O kurczę … to szybciutko Ci testy wyłapały ciąże … trzymam kciuki żeby było ok !Beta 9, trochę dziwne...czekam na rozwój wydarzeń.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O kurczę … to szybciutko Ci testy wyłapały ciąże … trzymam kciuki żeby było ok !Beta 9, trochę dziwne...czekam na rozwój wydarzeń.
I jak tam, powtarzalas betę? Ja idę jutro, ale testy są ciemniejsze, więc staram się być dobrej myśliO kurczę … to szybciutko Ci testy wyłapały ciąże … trzymam kciuki żeby było ok !
Jutro się wybieram sama nie wiem czego się spodziewaćI jak tam, powtarzalas betę? Ja idę jutro, ale testy są ciemniejsze, więc staram się być dobrej myśli
Hej, jak tam sytuacja? Ja miałam pójść, ale ostatecznie zadecydowałam, że pójdę dopiero w poniedziałekJutro się wybieram sama nie wiem czego się spodziewać
Od wczoraj beta urósła ponad 500 i dzis na usg piekny okraglutki pecherzykHej, jak tam sytuacja? Ja miałam pójść, ale ostatecznie zadecydowałam, że pójdę dopiero w poniedziałek
Gratulacje ,a wiesz ile miał pęcherzyk ?Od wczoraj beta urósła ponad 500 i dzis na usg piekny okraglutki pecherzyk
Moja znajoma lekarka zrobila mi dzis usg w szpitalu bo ma akurat dyżur i troszkę się uspokoiłam bo przyrost bety od wczoraj to 76% . W poniedziałek jeszcze raz mam powtórzyć i więcej absolutnie na bete się nie wybierac
W poniedziałek jeszcze usg ale to juz to planowane i u lekarza u którego ciążę będę prowadzic jeśli wszystko będzie Oki
0,27Gratulacje ,a wiesz ile miał pęcherzyk ?
Bardzo ładny