mi nic nie mówili ale czytałam ze nospa rano przedNo właśnie też nie dostałam po jakiś szczególnych zaleceń .Od wczoraj dużo leżę i odpoczywam w zasadzie cały czas ,troszkę czułam wieczorem brzuch więc wzięłam nospe .Przez 5 dni przed zabiegiem też miałam przyjmować nospe i magnez .
reklama
laurka95
Fanka BB :)
Ja też od połowy listopadaJa jestem od połowy listopada z moimi Mdłościami jakie miałam nie dałabym rady robić nic prócz leżenia pod kołdra serio..
Mkd92
Ja juz informowałam w pracy ze zamierzam isc na l4 od końca lutego/ początku marca. Wolalam uprzedzić zeby na spokojnie przekazać swoje obowiazkiCześć dziewczyny chciałam się zapytać jak wygląda u Was sprawa z l4, planujecie kiedy przejść?. Mnie szef pyta kiedy przejdę na l4 bardzo chce wiedzieć , a ja nie wiem co mu powiedzieć... w sumie nie czuje się najgorzej, ale szybko się męczę i ostatnio mam sporo stresu w pracy.
Ja idę w lutym, ale tylko dlatego ze na l4 dostaje więcej niż bez l4 bo wliczają wszystkie dodatki .Cześć dziewczyny chciałam się zapytać jak wygląda u Was sprawa z l4, planujecie kiedy przejść?. Mnie szef pyta kiedy przejdę na l4 bardzo chce wiedzieć , a ja nie wiem co mu powiedzieć... w sumie nie czuje się najgorzej, ale szybko się męczę i ostatnio mam sporo stresu w pracy.
Ja mam taka książeczkową. Zrobiłabym zdjęcie i pokazała ale dane i publiczny wątek. Do tego dostałam taka teczkę z przegródkami i tam zbieram wyniki badań i zdjęcia usgJak wyglądają Wasze karty ciąży? Mi na pierwszej wizycie lekarz dał taka jakby teczkę (a4) i po każdej wizycie dostaje nową kartkę z opisem i zdjęciem, tam są wszystkie dane odnośnie który tydzień, dane dzidziusia z usg, lekarz dopisuje wyniki ostatnich badań, jakie mu dostarczyłam, moja waga i ciśnienie, zalecenia itp.
W tej teczce tez trzymam wszystkie wydrukowane wyniki z laboratorium włącznie z grupa krwi (która potwierdziłam już, bo jakiś czas temu o to Was pytałam )
Jak to wyglada u Was?
Załączniki
angie.
Mam identycznaJa mam taka książeczkową. Zrobiłabym zdjęcie i pokazała ale dane i publiczny wątek. Do tego dostałam taka teczkę z przegródkami i tam zbieram wyniki badań i zdjęcia usg
Mam identyczna
To ciekawe czemu ja takiej nie mam ani żadnej podobnej. Kolejne pytanie do lekarza. Już lista się robi coraz dłuższa.
Agat97
Aktywna w BB
Wierzę... ja miałam mdlosci i bark apetytu, ale na szczęście nie wymiotowałamJa jestem od połowy listopada z moimi Mdłościami jakie miałam nie dałabym rady robić nic prócz leżenia pod kołdra serio..
Agat97
Aktywna w BB
Zazdroszczę home office, ja musze codziennie godzinę w aucie spędzićJa pracuję jak najdłużej mi się uda, szef narazie poinformowany że jak dam radę to do czerwca, pozdrawiam z Home office z kupionym PRZEZ WAS arbuzem który jest mega pyszny
reklama
My mamy tak samoU Nas bez szans na takie rozwiązane, bo nad pralka mamy piec gazowy
Muszę poczekać aż pralka się zepsuje i wtedy wymienię na pralko-suszarkę