reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

No właśnie też nie dostałam po jakiś szczególnych zaleceń .Od wczoraj dużo leżę i odpoczywam w zasadzie cały czas ,troszkę czułam wieczorem brzuch więc wzięłam nospe .Przez 5 dni przed zabiegiem też miałam przyjmować nospe i magnez .
mi nic nie mówili ale czytałam ze nospa rano przed

reklama
Cześć dziewczyny😉 chciałam się zapytać jak wygląda u Was sprawa z l4, planujecie kiedy przejść?. Mnie szef pyta kiedy przejdę na l4 bardzo chce wiedzieć , a ja nie wiem co mu powiedzieć... w sumie nie czuje się najgorzej, ale szybko się męczę i ostatnio mam sporo stresu w pracy.
Ja juz informowałam w pracy ze zamierzam isc na l4 od końca lutego/ początku marca. Wolalam uprzedzić zeby na spokojnie przekazać swoje obowiazki

Cześć dziewczyny😉 chciałam się zapytać jak wygląda u Was sprawa z l4, planujecie kiedy przejść?. Mnie szef pyta kiedy przejdę na l4 bardzo chce wiedzieć , a ja nie wiem co mu powiedzieć... w sumie nie czuje się najgorzej, ale szybko się męczę i ostatnio mam sporo stresu w pracy.
Ja idę w lutym, ale tylko dlatego ze na l4 dostaje więcej niż bez l4 bo wliczają wszystkie dodatki .

Jak wyglądają Wasze karty ciąży? Mi na pierwszej wizycie lekarz dał taka jakby teczkę (a4) i po każdej wizycie dostaje nową kartkę z opisem i zdjęciem, tam są wszystkie dane odnośnie który tydzień, dane dzidziusia z usg, lekarz dopisuje wyniki ostatnich badań, jakie mu dostarczyłam, moja waga i ciśnienie, zalecenia itp.
W tej teczce tez trzymam wszystkie wydrukowane wyniki z laboratorium włącznie z grupa krwi (która potwierdziłam już, bo jakiś czas temu o to Was pytałam 😊)
Jak to wyglada u Was?
Ja mam taka książeczkową. Zrobiłabym zdjęcie i pokazała ale dane i publiczny wątek. Do tego dostałam taka teczkę z przegródkami i tam zbieram wyniki badań i zdjęcia usg

Załączniki

• 20230118_142832.jpg
    20230118_142832.jpg
    969,3 KB · Wyświetleń: 77
reklama
Do góry