reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

Dobra laski zaszalalam 🙈 wczoraj zrobiłam sobie wstępna listę wyprawkowa 😱 no i zamiast robić coś w domu to korzystam z chwili że mloda jeszcze w zerówce i przeglądam strony i internetowe z różnymi rzeczami 🙈 i tak weszłam w kosmetyki 😅 powiedźcie macie jakieś sprawdzone strony z naprawdę naturalnym składem?

A ja poza standardowymi kosmetykami polecam maść która się robi w aptece na receptę (można bez ale jest dużo drożej) i to się bodajże nazywało maść pośladkowa. Przepisywała mi to pediatra i to było cudo za grosze :) zamiast jakichś dziwactw do pupy to to załatwiało wszystkie problemy 🙂 polecam zapytać pediatrę jak już się bobo urodzi!

reklama
to super ❤️jakieś zalecenia od lekarza? Mi przed mówiła genetyk by pic dużo wody a co po to na ten czas nie wiem, czytałam tylko
No właśnie też nie dostałam po jakiś szczególnych zaleceń .Od wczoraj dużo leżę i odpoczywam w zasadzie cały czas ,troszkę czułam wieczorem brzuch więc wzięłam nospe .Przez 5 dni przed zabiegiem też miałam przyjmować nospe i magnez .

Dobra laski zaszalalam 🙈 wczoraj zrobiłam sobie wstępna listę wyprawkowa 😱 no i zamiast robić coś w domu to korzystam z chwili że mloda jeszcze w zerówce i przeglądam strony i internetowe z różnymi rzeczami 🙈 i tak weszłam w kosmetyki 😅 powiedźcie macie jakieś sprawdzone strony z naprawdę naturalnym składem?
Ja jeszcze nie mam, też doczytuję co i jak. Ja wstępnie będę zamawiać rzeczy z apteki Gemini.

A mi od dwóch dni podchodza jajka sadzone i troszkę podsmażonego cieniutkiego boczusia wędzonego 🙈
Tak!! Mniam! Wczoraj zjadłam całą choć planowałąm tylko obrać dla reszty domowników i spróbować kawałka :)Nawet nie wiedziałąm, że jest nierekomendowana.. W 2 ciązy pozwalam sobie na grzeszki, wędzonego łososia, sushi z łososiem surowym, camembert też zjem jak dają..

My uzywalismy linomag , balasamy i plyny do kapieli z babydream , mielismy tez kosmetyki emelium, sudocream.

Twgo jest tyle ze szok ...ja bylam zadowolona a jesli chodzi o emolium to uzywalam sporadycznie jak mala mdostawala jakas wysyoke...

Teraz również myślę nad babydream ale zobaczymy ;)

Ja też używałam kosmetyków z Rossmanna plus linomag. Przy odparzeniach krochmal domowej roboty 😜. A to mój dzisiejszy grzech🤦‍♀️

Załączniki

• 5dc07e06-c0a5-40bf-9d0e-a707c9dea143.jpeg
    5dc07e06-c0a5-40bf-9d0e-a707c9dea143.jpeg
    69,3 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Do góry