reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Dobra laski zaszalalam 🙈 wczoraj zrobiłam sobie wstępna listę wyprawkowa 😱 no i zamiast robić coś w domu to korzystam z chwili że mloda jeszcze w zerówce i przeglądam strony i internetowe z różnymi rzeczami 🙈 i tak weszłam w kosmetyki 😅 powiedźcie macie jakieś sprawdzone strony z naprawdę naturalnym składem?

Dobra laski zaszalalam 🙈 wczoraj zrobiłam sobie wstępna listę wyprawkowa 😱 no i zamiast robić coś w domu to korzystam z chwili że mloda jeszcze w zerówce i przeglądam strony i internetowe z różnymi rzeczami 🙈 i tak weszłam w kosmetyki 😅 powiedźcie macie jakieś sprawdzone strony z naprawdę naturalnym składem?
Na start używałam dla synka i córki OILATUM do kąpieli, Linomag do pośladków i sudokrem jak sie dupsko odpażyło. Jak patrzę jaki jest wybór to oczopląsu dostaję więc na start kupiłam to samo, sprawdzone. NA azs uzywałam bepanthen krem miejscowo, krochmal w kąpieli, nadmanganian potasu zawsze w domu mialam saszetkę i w sumie tyle :) a co Twoją uwagę zwrócilo z kosmetyków?

Na start używałam dla synka i córki OILATUM do kąpieli, Linomag do pośladków i sudokrem jak sie dupsko odpażyło. Jak patrzę jaki jest wybór to oczopląsu dostaję więc na start kupiłam to samo, sprawdzone. NA azs uzywałam bepanthen krem miejscowo, krochmal w kąpieli, nadmanganian potasu zawsze w domu mialam saszetkę i w sumie tyle :) a co Twoją uwagę zwrócilo z kosmetyków?
U nas podobnie. Oilatum. A potem przeszliśmy na serię z Ziajki. Do pupy linoeparol. Sudokrem się nie sprawdził. Pogarszał sprawę. Zwykła oliwka z bambino i zasypka tzw puder. Nie wiem od jakiego to wieku ale jak mała dostała dziwnych krostek w pachwinach w aptece pani poleciła mi VITELLA ICTAMO.

Wczoraj miałam chęć na makrele wędzona i dzisiaj jak wracałam z laboratorium wstąpiłam po rybkę , jak Ona smakowała !!
Nigdy w życiu jeszcze nie kupiłam sobie sama ryby, bo ogólnie to bleee🤢
Nawet mój się śmiał że ile lat mnie zna to jeszcze mnie z makrela nie widział 🤣🤣
A ja tak kocham makrele😃🙈 teraz to mam smaki!😆

reklama
Do góry