reklama
Karka_Krk
Fanka BB :)
Nad tym samym się zastanawiam tylko w kontekście wina 0%, bo wybieram się na spotkanie do koleżanekGłupie pytanko Dzisiaj przychodzi do mnie koleżanka i chciałabym się napić piwa owocowego 0%. Można, prawda? Nie ma tam żadnego śladowego alkoholu, tylko to taka kaloryczna, słodzona lemoniada?
Tak.Głupie pytanko Dzisiaj przychodzi do mnie koleżanka i chciałabym się napić piwa owocowego 0%. Można, prawda? Nie ma tam żadnego śladowego alkoholu, tylko to taka kaloryczna, słodzona lemoniada?
Nie jestem pewna co do wina z kolei. Podobno są różne rodzaje, takie które od razu są robione jako bezalkoholowe, oraz te z którego alkohol odparowywują. Nie mniej jednak myślę, że taka ilość nie zaszkodzi nikomu. Ostatecznie można zejść Michałka i nic się dziecku nie stanie.Nad tym samym się zastanawiam tylko w kontekście wina 0%, bo wybieram się na spotkanie do koleżanek
Ja osobiście pijam raz na jakiś czas piwo 0,0 i prosseco 0,0. Obie pozycje są nieco jak lemoniadki . Innych win bezalkoholowych nie kupuję, bo zdarzało mi się spróbować nie raz i powiem szczerze, że to jest dużo loteria jeśli chodzi o smak. Raz się trafi smaczne, a innym razem okropne, a ceny niskie nie są . Wiadomo jednak, co kto lubi .
G
guest-1678525588
Gość
Dziewczyny, ja się niestety żegnam. Jest mi tak przykro, że aż nie wiem co napisać. Trzymam za Was wszystkie kciuki
Natalianatalia
Przykro mi bardzo,Dziewczyny, ja się niestety żegnam. Jest mi tak przykro, że aż nie wiem co napisać. Trzymam za Was wszystkie kciuki
Bardzo mi przykro , trzymaj się kochana.Dziewczyny, ja się niestety żegnam. Jest mi tak przykro, że aż nie wiem co napisać. Trzymam za Was wszystkie kciuki
jotk.a
Nad tym samym się zastanawiam tylko w kontekście wina 0%, bo wybieram się na spotkanie do koleżanek
Tak, ale sprawdź dokładnie z tyłu woltaż, bo podają alkohol free na etykiecie, a z tyłu >0.5% - ja sobie tak ostatnio właśnie wypiłam takie winko (2 lampki) dopiero potem zobaczyłam:/
Natalianatalia
Moja znajoma opowiadała ze w ciazy miała ciagle ochotę na Lecha mohito 0% i Piła codziennie a potem się dowiedziała ze ponoć nawet zerówek nie powinno się picTak, ale sprawdź dokładnie z tyłu woltaż, bo podają alkohol free na etykiecie, a z tyłu >0.5% - ja sobie tak ostatnio właśnie wypiłam takie winko (2 lampki) dopiero potem zobaczyłam:/
Bardzo mi przykro kochanaDziewczyny, ja się niestety żegnam. Jest mi tak przykro, że aż nie wiem co napisać. Trzymam za Was wszystkie kciuki
reklama
Jest mi na prawdę niezmiernie przykro. Trzymaj się mocnoDziewczyny, ja się niestety żegnam. Jest mi tak przykro, że aż nie wiem co napisać. Trzymam za Was wszystkie kciuki