reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

Eh... Nie wiem jak wytrzymam do wizyty poniedziałkowej ... 🙈🙈🙈 Mam wrażenie że wszystkie objawy minęły 🙈🙈🙈 aż jej się boje normalnie 🙈🙈 piersi bolą mega w nocy jak się przewracam z boku na bok to az się budzę taki ból a w ciągu dnia tylko przy dotyku 🙈🤦‍♀️ no i teraz mi delikatnie niedobrze .... Ale to nie jest to co było tydzień czy dwa tygodnie temu 😔😔😔 aaaaa chyba przeszłość daje o sobie znać 🙈🙈🙈 i wraca strach , lek i niepokój ....😔
Ojej miałam dokładnie tak samo wczoraj przed wizytą, piersi bolą mniej mdlości jakoś mniejsze , bałam się ze cos nie tak. Okazało się że wszystko dobrze :) Te objawy są zdradliwe :p jedynie bardzo mnie ssie a po zjedzeniu mdli ale troszke mniej niż wcześniej..

reklama
Miałam problem z zaparciami bardzo duży , aż bolał mnie brzuch. Zalewam śliwki woda, trochę później pije napar , na drugi dzień zjadam śliwki. Codziennie jestem bez problemu w toalecie :) minęło jak ręka odjął .

Ja dzisiaj znów fatalnie się czuję. Mam mdłości, a rano byłam u dentysty - były momenty, że się bałam, że odepchnę dentystkę i zwymiotuję, ale na szczęście dotrwałam do końca. Teraz leżę, podbrzusze boli jak na okres, ciągnie tak... 🤯 Któraś mi zrobiła teraz ochotę na qurrito 😬😬🙏 I też mnie ciągnie do ziemniaków, placuszkow.. Mniam... Wczoraj na noc zeżarłam chipsy serowe i mój mąż nie umiał ze mną wytrzymać ❤️😂😂

A to bardzo ważne, żeby coś z tym zrobić aby nie nabawić się hemoroidów . Co do samopoczucia dzisiaj mocno mdli ale mam bardzo ochotę na ostre. :D

Ja dzisiaj znów fatalnie się czuję. Mam mdłości, a rano byłam u dentysty - były momenty, że się bałam, że odepchnę dentystkę i zwymiotuję, ale na szczęście dotrwałam do końca. Teraz leżę, podbrzusze boli jak na okres, ciągnie tak... 🤯 Któraś mi zrobiła teraz ochotę na qurrito 😬😬🙏 I też mnie ciągnie do ziemniaków, placuszkow.. Mniam... Wczoraj na noc zeżarłam chipsy serowe i mój mąż nie umiał ze mną wytrzymać ❤️😂😂
Ja na chipsy na pewno pozwolę sobie dzisiaj na meczu :D

No właśnie wczoraj na wizycie powiedział, że mam chodzić do pracy, ewentualnie da mi zwolnienie jak zobaczymy zarodek i serduszko. Dziś o 5:20 mycie włosów mnie przerażało.. że nie dam rady, bo się przewrócę. No ale jednak dałam radę.. :) Czekam na odpowiedź na mojego smsa do lekarza. Oby wszystko było dobrze 🙏
A może jeśli tak źle się czujesz to zwykły rodzinny Ci da L4? Warto zapytać ;)
Z tego co pamiętam to dojeżdżasz do pracy 30km?

A może jeśli tak źle się czujesz to zwykły rodzinny Ci da L4? Warto zapytać ;)
Z tego co pamiętam to dojeżdżasz do pracy 30km?
Byłam teraz tydzień na zwolnieniu od rodzinnego, mówiłam mu ze to początek ciąży i że zwolnienie do dnia wizyty u gina. Jakoś mi głupio teraz zadzwonić do rodzinnego że ginekolog mi nie dał zwolnienia, a ja je chcę... no dojeżdżam sama autem 37km w jedną stronę. Najgorzej właśnie przy tych zawrotach głowy. Mówiłam o tym ginekologowi, ale był nieugięty. Dziś jak przyjechałam do pracy, weszłam do budynku to prawie zemdlalam... plus taki że mdlosci szybko minęły.

reklama
Czy któraś z Was ma może plamienia ? Obecnie to 7t3d i trochę mnie to niepokoi. Nie jest tego dużo, ale martwię się. Dziś mam umówiona wizytę, pewnie zostanę obstawiona luteiną...

Do góry