justyska89
Fanka BB :)
Ja tez usypiam tylko na brzuchu ale w poprzedniej ciąży 7 lat temu nauczyłam się oszukiwać kładę się bokiem i pod bok kładę sobie taką dluga poduszkę i w rezultacie śpię na boku ale jakbym spala na brzuchu. Wiec zaczęłam to już powoli stosować.Ja tez śpię na brzuchu, staram sie zasypiać na boku ale nie idzie mi to jakoś w ogóle wtedy słyszę mocne bicie swojego serca i mi to przeszkadza wiec kładę sie na brzuchu ale podnoszę jedna nogę tak żeby mieć kąt prosty i śpię taka rozkraczona ale wtedy nie leżę bezpośrednio na brzuchu
Jejq ci za weekend w piątek urodziny córki mojego kuzyna to bylam z moją córką bo one prawie w tym samym wieku. Wczoraj imieniny mojego taty. Przy tych mdlosciach tak ciężko mi gdzie kolwiek wyjść że szok. Cały czas czuje jakbym miała jakas gule w przełyku masakra szczeze wymiękam już . Dzisiaj cały dzień przegnilam za to w łóżku
W czwartek wizyta u gina juz doczekać się nie mogę aż zobaczę mojego maluszka. I u dentysty wkoncu zrobi mi tego zęba do końca i już chyba do sierpnia się tam nie pojawię.