juustyna94 (k27im37)
Fanka BB :)
Ja nie wiem, ale mnie nic już nie zaskoczyNo ale to też jak sobie wyobrażają? Że płacę składki a oni mnie nie przyjmą?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie wiem, ale mnie nic już nie zaskoczyNo ale to też jak sobie wyobrażają? Że płacę składki a oni mnie nie przyjmą?
Warto sprawdzić bo często wystarczy negatywny test.Ciężarną przyjmą bo muszą, ale już np. nieszczepionego ojca nie muszą
W ciąży, z tego co się orientuję od II trymestru można, więc zaszczepię się wtedy kiedy mój ginekolog uzna, że to najlepszy moment. Oczywiście mam pewne obawy, np. czy nie dostanę wysokiej gorączki etc., ale covid jak dla mnie jest gorszym zagrożeniem niż, ewentualne objawy poszczepienneA chcesz się szczepić w ciąży czy po?
Warto sprawdzić bo często wystarczy negatywny test.
A w sla przyslali mi ze moja probka zostala odrzucona i ze badanie do powtorki. Zanim pomyslalam zeby zadzwonic na infolinie naczytalam sie o cudach czemu sa odrzucane probki. Co sie okazalo? Ze pani w laboratorium pobrala krew nie do tej co trzebaJakby, któraś z Was robiła dzisiaj badania w Diagnostyce Zobacz załącznik 1336889
u mnie tak, akurat dzis bylam w koncu sie zbadaćJakby, któraś z Was robiła dzisiaj badania w Diagnostyce Zobacz załącznik 1336889