reklama
Ironka
Fanka BB :)
Jak tam Wasze samopoczucie w pierwszych dniach ciąży? Umówiłyście się już na wizyty?
Ja czuję się póki co ok. Od czasu do czasu trochę mnie mdli i trochę bolą mnie piersi.
Pierwszą wizytę mam już w środę.
Ja czuję się póki co ok. Od czasu do czasu trochę mnie mdli i trochę bolą mnie piersi.
natka29
oj u mnie szalu nie ma jak pisalam wcześniej. Cała buzia zawalona a szczególnie jezyk mam nadzieję ze z dnia na dzien bedzie lepiej. Jak jutro się nie poprawi to w pon znów ide do lekarza, oprócz tego w sumie spoko żadnych innych dolegliwości nie mam. Czasami brzuch zaboli jak na okres ale raczej tylko przez chwile kilka razy na dzien Ja według aplikacji mam 5t+5 , ale faktycznie podejrzewam jest jakieś 4t +5 . Wlasnie sie zastanawiam nad wizyta, może kolejny piatek. Powinno być już coś widac...chybaJak tam Wasze samopoczucie w pierwszych dniach ciąży? Umówiłyście się już na wizyty?
Ironka
natka29
no mi też na tym zależy żeby sprawdzić czy pecherzyk jest w macicy bo jedną pozamaciczna mam juz za sobą, oczywiście daj znać po wizycie moze i ja pójdę w przyszłym tygodniu bo się niecierpliwie a z drugiej strony boje się że będzie za wcześnie zeby cokolwiek stwierdzić.pozniej będzie analizowanie czy nie powinno być już widac "ciałka" itp Myślałam że zajście w ciążę będzie wyczynem a jak zobacze 2 kreski to juz bedzie z gorki, jednak guzik prawda problemy rozpoczynają się właśnie teraz ...@natka29 u mnie w środę będzie równo 5 tygodni. Nie spodziewam się rzecz jasna serduszka, bo to zdecydowanie za wcześnie, ale chcę się upewnić, że "ciąża" jest dobrze zagnieżdżona. Poza tym muszę skonsultować swoje wyniki.
Madzia86G
Hej kochane Ja co prawda wpisywałam się na czerwcowe mamusie ale weszłam na kalkulator ciążowy ( ostatni okres 28.09) i wyszło mi, że termin przypadałby na 5 lipca. Zobaczymy co wyjdzie na USG. Termin wizyty mam na 17.11 .
Beta HCG zrobiony wczoraj pokazał 644.
Beta HCG zrobiony wczoraj pokazał 644.
Aaagaa
Ja umówiłam się na pierwszą wizytę 30.11, żeby już było wszystko widoczne. Później co trzy tygodnie będą wizyty. Pierwsza wypadnie na 8+3tc, niecierpliwie się strasznie, ale wierzę, że przy córce w domu, szybko minie mi czasJak tam Wasze samopoczucie w pierwszych dniach ciąży? Umówiłyście się już na wizyty?
Jeszcze pewnie pójdę na betę w tym czasie, tak kontrolnie
Samopoczucie takie sobie, mdłości i wymioty
Madzia86G
U mnie na razie wszystko ok tylko wczoraj gdy mieliśmy gości zauważyłam , że jeden z perfumów ( znajomy używa jednego który strasznie mi się podoba i on o tym wie i gdy mamy się spotkać to go zawsze wtedy używa ) przestał na mnie działać kompletnie go nie czuję. Mąż mówi że nawet dzisiaj czuć go w całym domu a ja nic nie czuję.
Chrupki paprykowe smakują ... dziwnie.
Zamiast ogórków konserwowych kupiłam kiszone ( pomyliłam przy zakupach ) i nawet mi skamują a nie znoszę kiszonych.
Pierwsze zmiany smakowe na tak wczewnym etapie ??? A idzie mi na 5t dopiero.
Chrupki paprykowe smakują ... dziwnie.
Zamiast ogórków konserwowych kupiłam kiszone ( pomyliłam przy zakupach ) i nawet mi skamują a nie znoszę kiszonych.
Pierwsze zmiany smakowe na tak wczewnym etapie ??? A idzie mi na 5t dopiero.
Ja już wizytę mam za soba. Dostalam tabletki na podtrzymanie ciazy, zastrzyki i skierowanie na badania. Nic jeszcze nie bylo widac ale mam nadzieje ze na kolejnej wizycie 10.11 to sie zmieni.
Progesteron mam 28 ng/ml.
Ogolnie to mam zawroty głowy. W ok 3 tygodniu ciąży byly dosyc spore to teraz juz ustepuja. Lekkie mdlosci i klucie w brzuchu. Wczoraj poczulam metaliczny smak w ustach ale ogolnie to nie narzekam
Progesteron mam 28 ng/ml.
Ogolnie to mam zawroty głowy. W ok 3 tygodniu ciąży byly dosyc spore to teraz juz ustepuja. Lekkie mdlosci i klucie w brzuchu. Wczoraj poczulam metaliczny smak w ustach ale ogolnie to nie narzekam
reklama
G
gosc198
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora: