reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
Hej!
U nas nie ma co narzekać. Mała skończyła 2 miesiące i jest kochanym pogodnym dzieckiem z wieczorna kolką z czym dzielnie walczymy. Niestety moja laktacja się chyba nie rozkręciła na 100% bo muszę dokarmiać :( jedyne co noce są w pełni na piersi …
Moja Córeczka ma naczyniaka z tylu na pleckach. Czy Wasze dzieci maja podobne zmiany? Jesteśmy pod obserwacja pediatry i chirurga :)
Pozdrawiam Was wszystkie 🍀

Hej!
U nas nie ma co narzekać. Mała skończyła 2 miesiące i jest kochanym pogodnym dzieckiem z wieczorna kolką z czym dzielnie walczymy. Niestety moja laktacja się chyba nie rozkręciła na 100% bo muszę dokarmiać :( jedyne co noce są w pełni na piersi …
Moja Córeczka ma naczyniaka z tylu na pleckach. Czy Wasze dzieci maja podobne zmiany? Jesteśmy pod obserwacja pediatry i chirurga :)
Pozdrawiam Was wszystkie 🍀
mój ma naczyniaka płaskiego tzw uszczypnięcie bociana z tyłu głowy.
Do 2lat a bywa że nieco dłużej, powinno zniknąć.

W rodzinie jedna dziewczynka miała naczyniaka takiego dość dużego i bardzo czerwonego w okolicy szyi i obojczyka. Zaczął znikać po skończeniu 5lat , nadal go ma ale jest dużo bledszy i mniejszy.

My mamy truskawkowego. Jest lekko wypukły i odstaje :) na szczęście na pleckach. Kontrolujemy go co wizytę i właśnie liczę na to ze się wchłonie i zblednie i nic więcej się z niego nie zrobi.

Hej Dziewczyny 😊 czy karmiąc kp dziecko wyproznia Wam się kilka razy na dzień? U nas to jest ok 5 kupek nadal. Zastanawiam się czy nie powinno się to unormować. Mamy już skończony 3 miesiac.

Hej Dziewczyny 😊 czy karmiąc kp dziecko wyproznia Wam się kilka razy na dzień? U nas to jest ok 5 kupek nadal. Zastanawiam się czy nie powinno się to unormować. Mamy już skończony 3 miesiac.
U nas 1-2 kupki na dobę a już 2 razy było dopiero na drugi dzień. Położna mówiła ze kupek będzie mniej lub dziecko może ich nie robić przez kilka dni. Ale skoro maluszek zachowuje się normalnie i przybiera na wadze to nie ma powodów do niepokoju :)

reklama
Do góry