G
guest-1672688487
Gość
Zaczelam sie martwic tym moim przeziebieniem ze zaszkodzi to dziecku..tym bardziej w pierwszym trymestrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudowne wieści ❤ Czy jeśli krwiak wyleciał, to może znaczyć, że przestaniesz krwawic niedługo i bedziesz miała spokojniejszą głowę?Dziewczyny jest ok. A dzidzia nawet większą. 10t3d według usg. Krwiak wyleciał. Tylko widać krew ale obok. Nie zagraża dziecku.
Trzymam kciuki, daj co po lekarzuWiedziałam. Czułam że dziś znów będzie krwawienie. Znowu silne jak poprzednio. Ledwo wstałam a podpaska przesiakla. Wyleciały krwiaki znów. Jutro się przejdę znów do lekarza
Nawet nie wiem co to za metody. Ja tylko chiński kalendarz sprawdziłam i wyszło, że chłopakBawicie się w rozpoznawanie płci dziecka metodą Ramziego albo Nub? Co do Ramziego, to nie wierzę, bo to raczej bardziej zgadywanka i zabawa, ale metoda Nub już mnie przekonuje, ale też trzeba się znać. Mi w poprzedniej ciązy z Ramziego wychodził chłopiec, a urodziłam córkę, w tej tak samo stawiają dziewczyny na grupie fb na chłopca, ale czekam na usg w 12t, może uda się dojrzeć wyrostek damski lub męski.
Powiem Ci szczerze, że 2 ciążę nawet nie myślałam zrobić prenatalnych, bazowałam na połówkowym a teraz im starsza jestem tym więcej mam obawHej dziewczyny u mnie wlasnie wchodze w 8 tydzien.. jestem w szoku ze tak ten czas leci.. co do mysli czy dziecko bedzue chore czy zdrowe.. myslalam o tym ostatnio nawet z mama gadalam.. Ale zaraz mnie opierdzielila mowi zebym sie uspokoila bo wszystko bedzie dobrze i koniec tematu no i faktycznie moja intuicja tez jakos mi mowi ze wszystko bedzie dobrze. Co do badan prenatalnych Ginekolog mowila ze jest taka opcja ale powiedziala ze jestem mloda i to mi zostawia decyzje. Nie robie ich. Zrobie za to polowkowe. Tak sobie mysle
Super wieściDziewczyny jest ok. A dzidzia nawet większą. 10t3d według usg. Krwiak wyleciał. Tylko widać krew ale obok. Nie zagraża dziecku.
Ja staram się nie martwić tym czy dzidzia będzie zdrowa czy chora ... oczywiście gdzieś z tyłu głowy pojawiają się takie myśli ale staram się je przeganiać. [emoji846]Hej dziewczyny u mnie wlasnie wchodze w 8 tydzien.. jestem w szoku ze tak ten czas leci.. co do mysli czy dziecko bedzue chore czy zdrowe.. myslalam o tym ostatnio nawet z mama gadalam.. Ale zaraz mnie opierdzielila mowi zebym sie uspokoila bo wszystko bedzie dobrze i koniec tematu no i faktycznie moja intuicja tez jakos mi mowi ze wszystko bedzie dobrze. Co do badan prenatalnych Ginekolog mowila ze jest taka opcja ale powiedziala ze jestem mloda i to mi zostawia decyzje. Nie robie ich. Zrobie za to polowkowe. Tak sobie mysle
Dokladnie ja twierdze tak samo , mowie dobre geny mamy bedzie dobrze u nas po rodzinie wszyscy zdrowi wiec licze na to ze u nas tez. Nie stresuje sie tym bedzie gitaraa a za rok bede szkraba ubierac w stroj elfa i tyleJa staram się nie martwić tym czy dzidzia będzie zdrowa czy chora ... oczywiście gdzieś z tyłu głowy pojawiają się takie myśli ale staram się je przeganiać. [emoji846]
Tłumacze sobie tak: są kobiety które ani przed ciążą ani w trakcie ciąży w ogóle o siebie nie dbały i urodziły zdrowe dzieci to dlaczego u mnie ma być inaczej? [emoji846]
Dziewczynki myślcie pozytywnie bo to naprawdę dużo daje [emoji4]
Super! Kamien z serca!Dziewczyny jest ok. A dzidzia nawet większą. 10t3d według usg. Krwiak wyleciał. Tylko widać krew ale obok. Nie zagraża dziecku.