G
guest-1713165905
Gość
A czy któraś ma też tak jakby wodnisty śluz? Ja czuję mokro idę a tam wkładka niby ok nic na niej nie widać ale mokra jakbym woda polała, możliwe że to od luteiny? Bo biorę dopochwowo 100mg 2x dziennie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tak miałam. W pierwszej ciąży i drugiej ciąży. Lekarz mówił że to ok. Teraz plamie ale też czasem mokro czuje. Zwłaszcza rano jak wstaje.A czy któraś ma też tak jakby wodnisty śluz? Ja czuję mokro idę a tam wkładka niby ok nic na niej nie widać ale mokra jakbym woda polała
Ja wody nie moge przełknąć, przez to bardzo mało pije
Ja stawiam sobie wodę z cytryna w dzbanku przy biurku i jakos automatycznie pije ta wodę. Gdybym miała isc po nią do kuchni to pewnie bym nie wstała i tyle nie wypila. Samej wody wypijam tym sposobem około 2 litry dziennie. Pomysl z kubkiem i slomka tez bardzo dobry- po prostu trzeba mieć wodę pod rękąSpróbuj sobie kubek ze słomka postawić i co jakiś czas się napić, ja mam taki kubek zakręcamy szklany z uchem jak do lemoniady i słomka plastikowa w komplecie i tylko z tego pije. Nie wiem kiedy a już muszę nowej dolać bo pusto
A czy któraś ma też tak jakby wodnisty śluz? Ja czuję mokro idę a tam wkładka niby ok nic na niej nie widać ale mokra jakbym woda polała, możliwe że to od luteiny? Bo biorę dopochwowo 100mg 2x dziennie
Dziewczyny a jak u was z piciem wody? Ja przed ciążą miałam z tym problem ale ok 1,5L udało się wypić zawsze a teraz jest dramat. Dzisiaj może 4 szklanki max wypiłam i to albo woda z imbirem albo delikatne herbaty. Im więcej pije tym mam wrażenie mam większe mdłości i źle się czuje...
Powiedzieliśmy rodzicom bo są dla nas sporym wsparciem moje przyjaciółki też wiedzą reszta dowie się w święta bo akurat skonczymy pierwszy trymestrFajnie że już większość słyszała serduszka. [emoji3590] A powiedzcie mówicie już o ciąży. My na razie nikomu. Jak po usg będzie dobrze to starszemu synowi powiemy w święta.
Ja zawsze pilam duzo wody, wiec teraz tez nie ma problemu.
Ja mam sporo sluzu, przez wiekszosc czasu czuje sie mokro, a luteiny nie biore