MojrAnka
Fanka BB :)
Cytologię masz aktualną, więc pewnie nie będziesz musiała robić, bo refundowana jest raz na dwa lata.Jeśli miałam w sierpniu robiona cytologię, to teraz tez muszę zrobić? Co myślicie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cytologię masz aktualną, więc pewnie nie będziesz musiała robić, bo refundowana jest raz na dwa lata.Jeśli miałam w sierpniu robiona cytologię, to teraz tez muszę zrobić? Co myślicie?
ja wczoraj miałam 6+3 i miał wielkość 0.84cm, więc niemal identycznieA jakiej wielkości mialyscie zarodek ? Bo ja 6+7 i 0,8 cm i trochę się obawiam ze mały. Ale lekarz zapewnił ze wszystko w jak najlepszym porządku
Dziewczyny czy robiłyście betę i progestron?
Ja robiłam betę kilka dni po ujrzeniu dwóch kreseczek, tj dzień po terminie spodziewanej miesiączki i dwa dni później dla sprawdzenia przyrostu. Progesteronu nie robiłam.Dziewczyny czy robiłyście betę i progestron?
https://mamaginekolog.pl/produkt/segregator-jestem-w-ciazy/Co to za segregator? [emoji4]
NieDziewczyny czy robiłyście betę i progestron?
A to nie robią ze względu na ciążę?Cytologię masz aktualną, więc pewnie nie będziesz musiała robić, bo refundowana jest raz na dwa lata.
Bo ja dzisiaj zrobiłam i jak beta to wskazuje na początek 5 tygodnia (222.8). O tyle nie wiem czy progesteron 18.7 nie jest przy niski.Ja robiłam betę kilka dni po ujrzeniu dwóch kreseczek, tj dzień po terminie spodziewanej miesiączki i dwa dni później dla sprawdzenia przyrostu. Progesteronu nie robiłam.