Podobne tematy
- guest-1732196727
- Test ciążowy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem po wycięciu tarczycy przed badaniem rano nie biorę leków, bo fałszują wynik.Ja tez biorę leki na tsh i mam sobie zbadać w następnym tygodniu i chyba normalnie leki mam wziąć rano. Czytam w necie to tez zależy które ale ogólnie nie ma przeciwskazania do wzięcia przed badaniem??
UffMasz rację źle napisałam 20.11 w dniu ewentualnej wizyty będzie 4+3...
Super wynikDziewczyny ja właśnie odebrałam drugi wynik beta hcg. W piątek było 845 a dzisiaj 3175
Spadł mi mały kamień z serca w czwartek pierwsza wizyta u lekarza.
Ale właśnie o to chodzi jak działa lek na ciebie, bo skoro przyjmuje się codziennie to jaki sens nie wziąć rano i zobaczy jak skoczyJestem po wycięciu tarczycy przed badaniem rano nie biorę leków, bo fałszują wynik.
Na noc tak można też?Dziewczyny chyba że bierzecie euthyrox na noc np jak ja, a nie z rana, to wtedy można wziąć tabletkę [emoji846]
Tak, żeby żołądek był w miarę pusty, ja jem kolację ok 19-20, a łykam przed samym zaśnięciem 23-24. Ja miałam straszny problem z łykaniem rano, bo mdliło mnie po euthyroxie i czułam się przymulona a też zazwyczaj jem śniadanie w biegu późno, albo wcale. Też byłam zdziwiona jak mi lekarz tak doradził, a później guglowałam i faktycznie ludzie tak robią [emoji4]Na noc [emoji33]tak można też?