reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Łooooo, czyli już też będziesz rodzic? Ja mam 36+4, ale nie wiem jak szyjka, bo mój lekarz tego nie sprawdzał 🤦🏼‍♀️ a czujesz jakieś szczególne objawy?
Od kilku dni ciągnie mnie brzuch na dole bardzo, czasem bóle z kręgosłupa, dziwnie się czuję niedobrze mi. Ale tak też może być normalnie długo przed porodem więc staram się nie nakręcać. Zwłaszcza że ja mam mieć CC 3.07. więc najlepiej by było, żeby wytrwać do tego dnia.

To powodzenia! 💪 Ja też mam dość podobne objawy, tzn. brzuch mnie jakby ciągnie, ale wiem, że to mały się rusza. A kręgosłup i że mi niedobrze, zwłaszcza rano, też to mam i nie wydaje mi się, że zaraz będę rodzic, ale nigdy nic nie wiadomo

Mój na 99% przy porodzie nie bedzie bo szpital nie znosi obostrzeń jeszcze [emoji853] ale i tak oglądał dziś ze mną filmiki o porodzie i połogu i nawet proponowałem żeby przewinąć niepotrzebne fragmenty ale chciał obejrzeć całość więc miło z jego strony. [emoji846]
A jak u Was wygląda przygotowanie męża /partnera do porodu? [emoji85] [emoji846]

Od kilku dni ciągnie mnie brzuch na dole bardzo, czasem bóle z kręgosłupa, dziwnie się czuję niedobrze mi. Ale tak też może być normalnie długo przed porodem więc staram się nie nakręcać. Zwłaszcza że ja mam mieć CC 3.07. więc najlepiej by było, żeby wytrwać do tego dnia.
Jak tak mam od kilku dobrych dni dzień dzień noc noc. Lekarz mówi ze to każdego dnia mogę rodzic a narazie nisza..... 38tc w om

U mnie zero oznak, małej dobrze jeszcze widocznie w środku . Mam takie wrażenie, że tych z Was, które już urodzily to naprawdę dzieci juz miały solidne wagi do przyjscia na świat.

reklama
Do góry