Hania będzie mamą
Fanka BB :)
A macie jakieś staniki do karmienia godne polecenia? Bez fiszbin?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No jak na moje 185 brałam jeszcze pod uwagę długość. Bo o ile do porodu mam krótsza (pytanie czy się przyda) to potem wolę mieć jednak tak do kolan.
Jestem z Szamotuł. A stąd niby wiesz o teście? Czytalam na stronie szpitala słuchałam w tv i nie ma info by robić testy. Glupota.... to jeżeli taki warunek....Natalia198777 a skąd jesteś? O którym szpitalu mówisz że 40km od Ciebie?
Ja bym chciała rodzic w świętej rodzinie, ale porody rodzinne tylko z testem na covid. Byłam w Śremie zobaczyć. 40 km, daleko Ale poród rodzinny bez testu.
Podjęliśmy z mężem decyzję że jeśli miałabym rodzic przedwcześnie to zrezygnujemy z porodu rodzinnego i urodzimy w Poznaniu. Bezpieczeństwo jest dla nas najważniejsze.
No glupata straszna.Jestem z Szamotuł. A stąd niby wiesz o teście? Czytalam na stronie szpitala słuchałam w tv i nie ma info by robić testy. Glupota.... to jeżeli taki warunek....
Dla mnie ten cały covid to sciema.... każą zrobić test ok mąż okaże sie ze ma wynik pozytywny.... ty powiedzmy negatywny. Ok urodzisz i co dalej?? Kwarantanna bez dziecka? Nie zobaczysz ho nie dotkniesz a nawet nie wyjdziesz z nim ze szpitala do puki mąż nie bedzie po kwarantannie i ty i on jeszcze po kolejnych testach. Eh.... tylko problenm by był dlatego juz wole rodzic sama ale byc z mężem i dzieckiem odrazu w domu....Natalia198777 a skąd jesteś? O którym szpitalu mówisz że 40km od Ciebie?
Ja bym chciała rodzic w świętej rodzinie, ale porody rodzinne tylko z testem na covid. Byłam w Śremie zobaczyć. 40 km, daleko Ale poród rodzinny bez testu.
Podjęliśmy z mężem decyzję że jeśli miałabym rodzic przedwcześnie to zrezygnujemy z porodu rodzinnego i urodzimy w Poznaniu. Bezpieczeństwo jest dla nas najważniejsze.
Będę śledzić dzięki. na stronie fb mojego szpitala jestem chyba co dzień by to sprNo glupata straszna.
Podepnij sobie strony fb tych szpitali które Cie interesują. Tam są wiadomości na bieżąco.
Ponadto sledze info rodzących na grupie
Ja mam taki z Zalando: https://m.zalando.pl/noppies-honolulu-biustonosz-push-up-black-n1481a002-q11.html i jeden z H&M, ale w polskim sklepie nie widzę tego modelu. Ten z Zalando wydaje się spoko, zobaczymy potem przy karmieniu... Mi też koleżanki karmiące bardzo polecały z Triumph.A macie jakieś staniki do karmienia godne polecenia? Bez fiszbin?
Dla mnie ten cały covid to sciema.... każą zrobić test ok mąż okaże sie ze ma wynik pozytywny.... ty powiedzmy negatywny. Ok urodzisz i co dalej?? Kwarantanna bez dziecka? Nie zobaczysz ho nie dotkniesz a nawet nie wyjdziesz z nim ze szpitala do puki mąż nie bedzie po kwarantannie i ty i on jeszcze po kolejnych testach. Eh.... tylko problenm by był dlatego juz wole rodzic sama ale byc z mężem i dzieckiem odrazu w domu....
też mam taką różowąMam koszulę TCB.9919 muślinową, zdjęcie od sprzedawcy załączam
ja moimi jestem zachwycona, ale to wiadomo kwestia gustu, kupiłam je na zalando i dokupiłam tylko rozmiary kolejne, bo ja już chodzę (całą dobę) w stanikach do karmienia, bo takie wielkie nie rozpinane to mi sie nie przydadzą po porodzie, a tak to już będę miała na karmienie na późniejA macie jakieś staniki do karmienia godne polecenia? Bez fiszbin?