reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Dziewczynki, jestem po wizycie i po USG 🙂
Dziś mamy 36+1 🙂
Mały waży już około 3100, obwód główki 92 mm 🙈czyli znowu wyprzedza termin 🙈
Leży główką w dół, baaaardzo nisko, dlatego też zauważyłam że brzuch zmienił kształt i mam trochę inne odczuwanie ruchów.
Lekarz zakłada, że jeszcze pare tygodnie mam dochodzić, ale raczej Mały się pojawi wcześniej niż PDP 07.07. No zobaczymy 😅😅

Pozdrawiam Was i Waszych Maluszków ❤️❤️

reklama
Dziewczynki, jestem po wizycie i po USG 🙂
Dziś mamy 36+1 🙂
Mały waży już około 3100, obwód główki 92 mm 🙈czyli znowu wyprzedza termin 🙈
Leży główką w dół, baaaardzo nisko, dlatego też zauważyłam że brzuch zmienił kształt i mam trochę inne odczuwanie ruchów.
Lekarz zakłada, że jeszcze pare tygodnie mam dochodzić, ale raczej Mały się pojawi wcześniej niż PDP 07.07. No zobaczymy 😅😅

Pozdrawiam Was i Waszych Maluszków ❤❤
Ojeeej, to już tuż tuż :) a jak się ogólnie czujesz?

Ja dziś miałam bardzo ciężką noc. Miałam skurcze, i to dosyć bolesne i regularne... Już powoli myślałam żeby jechać do szpitala, ale jak wstałam to przeszły. Musiałam dziś zrobić badania i zawsze się stresuje tym i to też nie pomagało mi w zaśnięciu 🤦🏼‍♀️ oby jak najmniej takich przygód...

Wszystkie macie już tak blisko, u mnie jeszcze ponad miesiąc, nie zostawiajcie mnie tu samej, będziecie miały już swoje dzidzie i ja tu czuję sama zostanę na tę końcówkę lipca :(

Ojeeej, to już tuż tuż :) a jak się ogólnie czujesz?

Ja dziś miałam bardzo ciężką noc. Miałam skurcze, i to dosyć bolesne i regularne... Już powoli myślałam żeby jechać do szpitala, ale jak wstałam to przeszły. Musiałam dziś zrobić badania i zawsze się stresuje tym i to też nie pomagało mi w zaśnięciu 🤦🏼‍♀️ oby jak najmniej takich przygód...
Ale ciężka noc była u Ciebie... Jak się czujesz teraz? Mam nadzieję, że lepiej 🙏

Ja ogólnie się dobrze czuję, tylko czasami bolą mi plecy i trochę w okolice spojenia łonowego. Najbardziej jestem zmęczona od obrzęków i chodzenia do toalety 1000 razy dziennie 😅😅😅

Wszystkie macie już tak blisko, u mnie jeszcze ponad miesiąc, nie zostawiajcie mnie tu samej, będziecie miały już swoje dzidzie i ja tu czuję sama zostanę na tę końcówkę lipca :(
Z jednej strony niektóre już będą po, ale z drugiej Ci może coś doradzimy :)
Ale ciężka noc była u Ciebie... Jak się czujesz teraz? Mam nadzieję, że lepiej 🙏

Ja ogólnie się dobrze czuję, tylko czasami bolą mi plecy i trochę w okolice spojenia łonowego. Najbardziej jestem zmęczona od obrzęków i chodzenia do toalety 1000 razy dziennie 😅😅😅
Aaa, no to typowe objawy na końcówce :)

Ja teraz już lepiej ale muszę się zaraz położyć bo padam z nóg, no i czuję jakbym główkę dziecka miała już tak naprawdę nisko, bo mi naciska na pęcherz ... Ale brzuch mi się chyba nie obniżył. Coś czuję, że będzie szybciej ten poród niż 12 lipca, no ale zobaczymy...

reklama
Do góry