reklama
karolaka88
Fanka BB :)
Ja zapalałam tylko jak się budził i to też miałam ją daleko odsuniętą, tyle żeby coś widzieć.
Lizaki i cole?? tak z ciekawości, jakie maja zadanie?
Ja też spakowana, sukces!! No i co wzięłam- cała torbę przekąsek bo na Facebooku dziewczyny w grupach piszą, że ogromny głód po porodzie sn, a że może trafić w nocy to do rana trzeba czekać na sniadanie i można uschnąć z głodu No i wzięłam też z polecenia do porodu lizaki i colę oprócz wody
Przypuszczam że najszybciej podnoszą poziom cukru we krwi przy takim wysiłku to jak paliwoLizaki i cole?? tak z ciekawości, jakie maja zadanie?
AsiaPelasia
Dokładnie tak, paliwo w moim szpitalu nie można jeść podczas porodu w razie ewentualnej cesarki, czasami rodzi się kilka godzin- cola i lizaki mają w sobie cukier, dodają trochę energii a wiadomo, że to wysiłek jest niesamowity. Mąż niestety do jedzenia nic nie przyniesie bo zakaz odwiedzin, a przynosić może rzeczy jak się przedłuży pobyt po tych standardowych 2-3 dniach a posiłki 3 w ciągu dnia, kolacja o 17 to ja do rana nie wytrzymam, nawet jak bym nie rodziła
Hania będzie mamą
[/QUOTE]
Do porodu trzeba też przekąsić
[/QUOTE]
Do porodu trzeba też przekąsić
Hania będzie mamą
Maria_0701
SuperJa też spakowana, sukces!! No i co wzięłam- cała torbę przekąsek bo na Facebooku dziewczyny w grupach piszą, że ogromny głód po porodzie sn, a że może trafić w nocy to do rana trzeba czekać na sniadanie i można uschnąć z głodu No i wzięłam też z polecenia do porodu lizaki i colę oprócz wody
Ja wczoraj prawie wszystko spakowałam do walizki, jeszcze czekam na dostawę (koszule dla mnie) i dopakuję do końca
Ale przekąski z wodą już leżą, wzięłam batoniki różne, Snickers, wafelki, czekoladę i to dla mnie i dla męża czyli podwójna porcja energetyczna
karolaka88
Jej.. ja to mialam w planach raczej jesc jak najmniej zeby podczas parcia nie bylo niespodzianki bo podobno teraz juz na wstepie lewatywa nie czestuja
AsiaPelasia
Ja te przekąski mam na ‚po’ bo na stronie szpitala napisane, że jeść w trakcie nie mogę- stąd te lizaki
reklama
Maria_0701
Zobaczymy czy będzie się chciało jeść pod czas porodu, myślę że raczej po ale mąż będzie na pewno strasznie zestresowany, także nie wolno zostawić go jeszcze i głodnym