cytrynk4
Fanka BB :)
Hania a co zrobiłaś że tak łądnie schodzi? Ja dopiero wczoraj zaczęłam puchnąć przez upałDziewczyny, woda że mnie w końcu schodzi. Jeszcze nie jest idealnie ale naprawdę że 3 litry mniej już we mnie! Uffff
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hania a co zrobiłaś że tak łądnie schodzi? Ja dopiero wczoraj zaczęłam puchnąć przez upałDziewczyny, woda że mnie w końcu schodzi. Jeszcze nie jest idealnie ale naprawdę że 3 litry mniej już we mnie! Uffff
Piję dużo wody ok 2 l ( nie licząc ziółek, herbatek itd)Hania a co zrobiłaś że tak łądnie schodzi? Ja dopiero wczoraj zaczęłam puchnąć przez upał
O też będę korzystać z tych sposobów bo im się robi ciepłej tym gorzej mi się zbiera woda, dziś miałam problem by sandały zapiąć na pasekPiję dużo wody ok 2 l ( nie licząc ziółek, herbatek itd)
Robie sobie napar z pokrzywy w dzbanku 1,5 L z 3 torebek, który wypijam w ciągu dnia
Na 2 śniadania koktajl owocowy z całą nattką pietruszki, szpinaku, sokiem z cytryny, miodem (dodaje owoce w zaleznosci jakie mam banan, borówka, malina) i zamiast wody 100%sok wyciskany z czerwonych pomarańczy.
Dzisiaj 5 dzień i załapałam balans także zmniejszam to odwadnianie.
Kawa też odwadnia i piwko. Polecam Żywiec białe 0,0%
Hehe to było moje ulubione procentowe piwko. Teraz jest to moje ulubione 0% piwkoPiję dużo wody ok 2 l ( nie licząc ziółek, herbatek itd)
Robie sobie napar z pokrzywy w dzbanku 1,5 L z 3 torebek, który wypijam w ciągu dnia
Na 2 śniadania koktajl owocowy z całą nattką pietruszki, szpinaku, sokiem z cytryny, miodem (dodaje owoce w zaleznosci jakie mam banan, borówka, malina) i zamiast wody 100%sok wyciskany z czerwonych pomarańczy.
Dzisiaj 5 dzień i załapałam balans także zmniejszam to odwadnianie.
Kawa też odwadnia i piwko. Polecam Żywiec białe 0,0%
Ja też juz spakowanaCiężko powiedzieć w którym tygodniu była bo pisała że miała nieregularne bardzo cykle i chociaż jej wychodziło koło 33-tego tygodnia (z tego co pamiętam) to lekarz jej powiedział że ciąża jest młodsza.
A dlaczego się obawiasz, że u Ciebie będzie wcześniej?
Spakowałam w końcu torbę do szpitala jestem z siebie dumna
Musisz pić minimum 2 l samej wody dziennie wtedy będzie git. Ale jak Ci woda nie schodzi to wtedy pokrzywy i inne tegesyO też będę korzystać z tych sposobów bo im się robi ciepłej tym gorzej mi się zbiera woda, dziś miałam problem by sandały zapiąć na pasek
Czyż nie jest wyborne?Hehe to było moje ulubione procentowe piwko. Teraz jest to moje ulubione 0% piwko