reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

A ile ważą Wasze dzidzie? Napiszcie też, proszę, w którym tygodniu tyle ważą/ważyły 🙂 ja mam USG za tydzień i już czekam z niecierpliwością żeby wszystkiego się dowiedzieć. Ponad 3 miesiace czekania to naprawdę niezły "post" 🤦🏼‍♀️

reklama
A ile ważą Wasze dzidzie? Napiszcie też, proszę, w którym tygodniu tyle ważą/ważyły 🙂 ja mam USG za tydzień i już czekam z niecierpliwością żeby wszystkiego się dowiedzieć. Ponad 3 miesiace czekania to naprawdę niezły "post" 🤦🏼‍♀️
Moja malutka w 30+0 ważyła już 1700g. A tydzień wcześniej w 28+6 ważyła 1500.

U mnie też chyba już mocno widać ciąże, bo w sklepie mnie wołają bez kolejki hihi:))
Ja byłam na usg tydzień temu czyli w 29t i 4d,to mały ważył 1450g, teraz wizytę będę miała za tydzień w piątek (29.05),to zobaczymy :) na razie jest ok, wczoraj weszłam na wagę to pokazało mi 7 kg na plusie :), ale już mi zaczyna psychika wariować, bo dziś mam 30t i 4d, a pierwszego Synka mam wcześniaka. Urodziłam go w 32 i 4. Hehe :) buziak :*

Sent from my RNE-L21 using Forum BabyBoom mobile app

Pamietam jak moja młoda już trochę urosła ze brzuszek się delikatnie powiększył i kopała mnie centralnie w pępek. Tego uczucia to chyba nigdy nie zapomnę takie dziwne i czasem nie przyjemne. Aż do niej powiedziałam nie kop w pępek bo to boli i się posłuchała 😂

Mnie sklepach jak ktoś poprosi bez kolejki to tylko mężczyźni na kasie. Raz koleżanka specjalnie otworzyła dla mnie kasę w biedronce 😀a w castoramie miałam tak przyjemna sytuacje ze 3 facetów z obsługi kazało nam iść bez kolejki żebym nie musiała stać w tej gigantycznej kolejce, na co pani kasjerka powiedziała do nich ze chyba są śmieszni i niech pani sobie usiądzie na ławce a pan niech czeka w kolejce. Kobieta!
moj się wkurzył i mówi dobra chodz idziemy stad. Na co ja chyba bardziej wkurzyłam kasjerkę bo ja olałam i wypakowywałam zakupy. Była bardzo nie zadowolona

Mi się jeszcze nie zdażyło, żeby ktoś mnie wpuścił w kolejkę, jestem mocno niewidzialna 😂 a toczę się jak kaczucha, brzuszek też ewidentny bo w końcu już 31+5 😁
Co do wagi to w 30+4 synek ważył 1650g, za tydzień mamy wizytę- zobaczymy, mam nadzieję, że urósł bo ja jestem wcześniakiem z 35tc, co prawda miałam ponad 3 kg ale mimo wszystko stres jest bo skróciła mi się szyjka także zobaczymy

Mi się jeszcze nie zdażyło, żeby ktoś mnie wpuścił w kolejkę, jestem mocno niewidzialna 😂 a toczę się jak kaczucha, brzuszek też ewidentny bo w końcu już 31+5 😁
Co do wagi to w 30+4 synek ważył 1650g, za tydzień mamy wizytę- zobaczymy, mam nadzieję, że urósł bo ja jestem wcześniakiem z 35tc, co prawda miałam ponad 3 kg ale mimo wszystko stres jest bo skróciła mi się szyjka także zobaczymy
Będzie dobrze 💪

Mieliśmy w 32+4 około 2200 ☺️

Przez to że Mały już nie jest takim małym, baaaaardo mocno czuję kopniaki, czasami aż nie przyjemnie, zwłaszcza jak leżę na lewym boku 😃 Zaczyna mi brzuch skakać i robią się takie „ostre” wypukłości 😃 No i na górze też nie źle czuć te malutkie nóżki 🙈
A w końcu jak też mówiłyście pojawia się czkawka, na dole 😅

reklama
No naprawdę długo. Ja bym chyba nie wytrzymała 😊 u mnie na usg 30+5 ważył 1734g. W poniedziałek mam wizytę 34+4. Ciekawa jestem ile będzie ważył bo mam cukrzycę ciążowa i mam nadzieję ze będzie nadal w normie.

Do góry