reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

U mnie dziś przeszły mdłości i pojawiły się palmienia....Ehh
Natura nieźle daje popalić mojej głowie...
Jestem z Tobą Kochana, ja i tak już mam w głowie najgorsze 😢, ale ta mała iskierka nadzieji tez gdzieś tam we mnie jest 😊.
Wlasnie ja żadnych plamień nie mam i nie miałam, nie wiem jak to działa ale „dziwny jest ten świat”

reklama
Jestem z Tobą Kochana, ja i tak już mam w głowie najgorsze 😢, ale ta mała iskierka nadzieji tez gdzieś tam we mnie jest 😊.
Wlasnie ja żadnych plamień nie mam i nie miałam, nie wiem jak to działa ale „dziwny jest ten świat”
To najważniejsze! Nie wolno nigdy stracić nadziei do końca :)
Oj jak bym chciała dać prezent dla rodziców- pierwszego wnuka albo wnuczkę :)

Co do brzuszków to się troszkę zmartwiłam ... co prawda ja zaczynam 7 tydzień i u mnie nie widzę zbytniej zmiany ... ale od środy schudłam 1,5 kg (przez mdłości) :/ mam nadzieję, że to tylko przez to że to moja pierwsza ciąża i może dlatego organizm trochę inaczej reaguje.

Co do brzuszków to się troszkę zmartwiłam ... co prawda ja zaczynam 7 tydzień i u mnie nie widzę zbytniej zmiany ... ale od środy schudłam 1,5 kg (przez mdłości) :/ mam nadzieję, że to tylko przez to że to moja pierwsza ciąża i może dlatego organizm trochę inaczej reaguje.
Spokojnie ja w każdej ciąży na początku chudłam, a nie wymiotowałam tylko lekkie mdłości.

U mnie tez leci 7 tydzień i brzuch już widoczny 😂 nawet znajomi się wczoraj domyślili po brzuszku... w pierwszej ciąży dopiero 5/6 miesiąc się pokazał a teraz od razu :)

Witajcie!
Jestem w 6+3tc. Biorę luteine dopochwowo zapobiegawczo po dwóch pierwszych poronieniach w pierwszych tygodniach.
Wiecie może lub któraś z Was jest w podobnej sytuacji... Chodzi mi czy bez przeciwwskazań mogę współżyć? Czy wiecie czy to w jakiś sposób może negatywnie wpływać na obecną ciąże? Mam bardzo duże libido, ale nie chce ryzykować :)

Witajcie!
Jestem w 6+3tc. Biorę luteine dopochwowo zapobiegawczo po dwóch pierwszych poronieniach w pierwszych tygodniach.
Wiecie może lub któraś z Was jest w podobnej sytuacji... Chodzi mi czy bez przeciwwskazań mogę współżyć? Czy wiecie czy to w jakiś sposób może negatywnie wpływać na obecną ciąże? Mam bardzo duże libido, ale nie chce ryzykować :)
Chyba najlepiej by było gdybys zapytała o to lekarza :) ja na przykład nie mogę... ale u mnie historia trochę inna i lekarz zalecił wstrzemięźliwość

W pierwszej ciąży ponoć brzuch jest widoczny później. W mojej pierwszej ciąży też schudłam na poczatku. Także spokojnie

reklama
Witajcie!
Witaj. Kazda z nas jest inna i moim zdaniem najlepsza odpowiedz na to pytanie wskaze lekarz. Aczkolwiek ja biore luteine i z mezem wstrzymujemy sie az dostaniemy zielone swiatlo, zwlaszcza ze plamilam

Do góry