reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

A dzisiaj się dowiedzieliśmy, że była żona mojego męża również spodziewa się dziecka z obecnym partnerem :) teraz będziemy już totalnym patchworkiem, ale najważniejsze, że dzieciaki się strasznie cieszą :)

reklama
Ania ja tez tak mam. Wczoraj jak sprzątałam wieczorem po kolacji to myślałam ze padnę. Resztki jedzenia i te obleśne dziadostwa co się w zlewie osadzają doprowadziły mnie do ataku rwania na wymioty. Jak sobie przypominam to już mi niedobrze. Dziś gotowałam rosół, na kurczaczku i indyczku, dużo warzyw, opiekana cebula, lubczyk No pycha... ale już w trakcie gotowania coś mi nie podchodziło... nalałam na talerz, wzięłam 2 łyżki i zostawiłam. Nie jestem w stanie tego przełknąć. Czekam jak mąż
Wroci z pracy niech to chowa do lodówki bo ja patrzeć nie mogę. Ja za to wstaje do kuchni w nocy bo tak mnie mdli z głodu ze nie zasne

A mnie mój chłop tak wkur...! Widzi ze mi niedobrze, ze jestem ciagle senna i ogólnie nie czuje się dobrze i zamiast mi jakoś pomoc to dowala tekstem .... „ kurczę jak ty już w pierwszych tygodniach jesteś taka wykończona to co to będzie dalej...”
No w ryj mam ochotę przywalić !!! Mówię mu ze ten trymestr jest taki i żeby poczytał coś o tym jak nie ma pojęcia ale ten wie swoje...

reklama
A mnie mój chłop tak wkur...! Widzi ze mi niedobrze, ze jestem ciagle senna i ogólnie nie czuje się dobrze i zamiast mi jakoś pomoc to dowala tekstem .... „ kurczę jak ty już w pierwszych tygodniach jesteś taka wykończona to co to będzie dalej...”
No w ryj mam ochotę przywalić !!! Mówię mu ze ten trymestr jest taki i żeby poczytał coś o tym jak nie ma pojęcia ale ten wie swoje...

Przywal pozwalam najlepiej patelnia w łeb 🤷🏻‍♂️
Ja chodzę jak taka bomba tykająca.

Co do jedzenia to dzisiaj jakiś przełom !!! Nie mdlilo zjadłam normalnie. W nocy mnie jedynie strasznie suszy i wiecznie gorąco

Do góry