reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

No staram się ale są tak irytujące ze masakra. Maja wszystko w mailach a pytają o takie pierdoly czy napisałam maila odnośnie materiałów marketingowych. A wiedza ze jestem na urlopie 🤦‍♀️
I tak jest cały czas słuchajcie . Jak tylko wychodzę z pracy od razu piszą. Jestem w pracy pytam się czy jakiś problem to nie żaden . Jestem na urlopie to właśnie takie pierdolety
O bonciu, najgorsze właśnie są takie osoby. Nic Ci nie dadzą odpocząć

reklama
No staram się ale są tak irytujące ze masakra. Maja wszystko w mailach a pytają o takie pierdoly czy napisałam maila odnośnie materiałów marketingowych. A wiedza ze jestem na urlopie 🤦‍♀️
I tak jest cały czas słuchajcie . Jak tylko wychodzę z pracy od razu piszą. Jestem w pracy pytam się czy jakiś problem to nie żaden . Jestem na urlopie to właśnie takie pierdolety
Bo teraz to ludzie robią się coraz mniej samodzielni. Ja też to zauważam. Mają możliwość poszukać, samemu dojść do jakiegoś wniosku, ale wolą zapytać, bo szybciej. Efekt tego taki, że niczego się w ten sposób nie uczą i gdy znowu pojawi się jakiś problem to znowu pytają o to samo ;) A jak jeszcze druga strona jest życzliwa, pomocna i chętnie na pytania odpowiada to już w ogóle ma przechlapane :p

Cześć dziewczyny [emoji255] Zrobiłam dziś betę przed jutrzejszym usg, wynik z wtorku 870, dziś tylko 960. Beta rośnie ale bardzo słabo... Chyba nie ma już nadziei :(

Cześć, nie wiem co to może być, ale nie ulega wątpliwości, że beta powinna rosnąć szybciej. Mam nadzieję, że lekarz będzie miał mimo wszystko dobre wieści. Trzymaj się jakoś!

To ja się dzisiaj wybieram do lekarza bo coś czuje pęcherz tym bardziej że wyszły mi jakieś nieliczne bakterie ehh zobaczymy mam nadzieję że wszystko oki
To fakt. Pęcherz pasuje porządnie wyleczyć. Daj znać czy lekarz Ci zapisze jakiś lek czy jednak zaleci kuracje "domowe". Mnie często taka przypadłość dopada, choć teraz odkąd pije mnóstwo wody w ciągu dnia to mam spokój i badania moczu też wyszły ok.

Nie m
Po wizycie masakra :( mam tyłozgięcie macicy a więc i większe ryzyko poronienia, pęcherzyk jest młodszy o tydzień, wogóle to mam doła, bo nie ma opcji leżenia u mnie. Kolejna wizyta w Mikołaja. Umrę z nerwów przez te trzy tyg
Nie martw się. U mnie na pierwszej wizycie 5+1 też pęcherzyk był o tydzień młodszy. 3tyg myślałam że zwariuje. A tu na kolejnej wizycie piękne 2cm szczęścia i serducho. A tak wgl to nie nie wiem czemu tu jestem bo termin mam na czerwca. Powodzenia

oj Paulina o braku samodzielnosci mogłabym dużo powiedzieć. Ja się wzięłam na sposób. Najpierw powtarzałam: "jak już mówiłam...", "jak już pisałam...". Po tym było "już Ci to tłumaczyłam, powtarzam po raz ostatni, zapisz sobie proszę, bo marnujesz mój czas..." a skończyłam na "tak jak zawsze, powinnaś już to wiedzieć", "już Ci to mówiłam" "mówiłaś że zapiszesz" "nie mam czasu powtarzać to samo po 50 razy" itp przy czym za każdym razem już byłam co raz mniej miła a na koniec to już nawet się nie odwracalam do pytacza olewajac go ostentacyjnie.

Musisz ich zacząć zbywac, bo nie uszanuja prywatności póki odpowiadasz

Wygoda, wygoda i jeszcze raz wygoda. Tylko to cisnie mi sie na usta jak to czytam. Ludzie uwazaja ze jedni powinni wszystko wiedziec i sie nimi potem wyreczaja-tak ma moj maz. Jego szef ma mega preznie funkcjonujaca firme, ale jak wezmie wolne to nagle szef nie wie nic, bo przeciez moj to prawa reka, wszystko wiedzacy...

Kazumi no właśnie u mnie też dość często nawracać
Od kiedy wiem że jestem w ciąży to pije jak wściekła i tu mnie dziwi że coś jest nie tak
Jakiś czas temu wystarczyły mi 3 szklanki wody bo normalnie nie chciało mi się pic

Kazumi no właśnie u mnie też dość często nawracać
Od kiedy wiem że jestem w ciąży to pije jak wściekła i tu mnie dziwi że coś jest nie tak
Jakiś czas temu wystarczyły mi 3 szklanki wody bo normalnie nie chciało mi się pic
Ja pije i pije i tylko do kibelka latam... Jak nigdy!!

reklama
Do góry