Jutro i w piatek bede umawiać wizytę, oczywiscie dopiero na za jakies 2-3 tygodnie.Gratulacje! To kiedy pierwsza wizyta? Masz już umówioną?
reklama
takajedna_87
Fanka BB :)
To u mnie w tym wypadku dzisiaj 50 dzień więc serduszko na wizycie powinno być Suri a kiedy Ty masz wizytę ?to licząc od pierwszego dnia miesiączki to u mnie jest dziś 47 dzień ciąży
ale mam mdłości, japierdole, dopiero co jadłam, na chwilę pomogło i znowu
kwiatuszekq20
Dzięki dziewczyny czuje się dobrze. Wręcz w porównaniu do 1 ciąży to kwitnaco. Zero mdłości. Brzuch czasem coś zakluje. Chciałabym żeby tak zostało bo w 1 ciąży byłam wrakiem do 15tyg.
Suri373
Jutro na 17To u mnie w tym wypadku dzisiaj 50 dzień więc serduszko na wizycie powinno być Suri a kiedy Ty masz wizytę ?
LadySnow
Aktywna w BB
Cześć dziewczyny, witam się jako przyszła lipcowa mama i obecna już mama 5letniej dziewczynki. Jestem 3 dni po spodziewanej miesiączce. Testy pozytywne już na 8dni przed (nie)spodziewanym okresem. Pierwsza beta prawie 200, druga beta po 6 dniach ponad 3500 wizyta u lekarza 2.12 już nie mogę się doczekać
Czy któraś z Was też planuje wykonać badanie Nifty?
takajedna_87
Jutro na 17
Daj znać co i jak
Suri373
czescCześć dziewczyny, witam się jako przyszła lipcowa mama i obecna już mama 5letniej dziewczynki. Jestem 3 dni po spodziewanej miesiączce. Testy pozytywne już na 8dni przed (nie)spodziewanym okresem. Pierwsza beta prawie 200, druga beta po 6 dniach ponad 3500 wizyta u lekarza 2.12 już nie mogę się doczekać
A czytałaś poprzednie strony? była rozmowa na temat tego testu i kto go będzie robić
Suri373
No wiadomka!Daj znać co i jak
Kasiaparasia
LadySnow gratuluje ja tez mam 5latke na pokładzie. Ja skonsultuje ze swoją lekarka czy robić Nifty, przyszło mi to do głowy.
reklama
LadySnow
Aktywna w BB
Nie, nie czytałam. Jest 150 stron, ciężko wszystko przejrzećczesc
A czytałaś poprzednie strony? była rozmowa na temat tego testu i kto go będzie robić