reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Hejka ,jestem troszke zmieszana.
Beta robiona dzisiaj wyszła 8846 co odpowiada 7 tyg .dzisiaj jestem po badaniu i lekarz powiedział ze ciaza wyglada na 5 tyg. Moja miesiączka byla 22 wrzesnia. Owulacja wychodziła mi na 18 pazdziernika . W tych dniach sie kochalismy. Wiec tal akurat wypada 5 tydzien. Jednakże lekarz jest troszkę zaniepokojony. Ja również skoro beta pokazuje taki tydzien ?
Cześć,
to kiedy idziesz na powtórne badania żeby coś potwierdzić? Co Ci doradzil ginekolog skoro jest zaniepokojony?

reklama
OTE="montek.87, post: 18755231, member: 193788"]
Wlasnie zauwazylam ze moj sluz ma rozowe zabarwienie... Czekac czy jechac do szpitala?
[/QUOTE]
Ale na majtkach wygląda na różowy czy wzięłaś na palucha i jest różowy?

Beta robiona dzisiaj wyszła 8846 co odpowiada 7 tyg .dzisiaj jestem po badaniu i lekarz powiedział ze ciaza wyglada na 5 tyg. Moja miesiączka byla 22 wrzesnia. Owulacja wychodziła mi na 18 pazdziernika . W tych dniach sie kochalismy. Wiec tal akurat wypada 5 tydzien. Jednakże lekarz jest troszkę zaniepokojony. Ja również skoro beta pokazuje taki tydzien ?
Moja dzisiejsza beta 14 tys a tydz 5+1 i moja ginekolog niczym nie była zaniepokojona,wszystko jest ok

Jesli jestes pewna ze owu byla 18 pazdziernika to wg tego wychodzil by ci koncowka 5 tyg, jakos 5+5.

Witam nowe mamusie i gratulacje wszelkich widocznych pecherzykow i bijacych serduszek.

Co do wymiarow pamietajcie ze jesli nie macie prowadzonego monitoringu owulacji i nie wiecie na 100% kiedy ta owulacja byla to rozmiary pecherzykow moga sie sporo roznic nawet jesli mamy te same daty ostatniej miesiaczki. Na samym poczatku nie jest wazne zeby wiek ciazy z usg zgadzal sie idealnie co do milimetra z wiekiem ciazy z ostatniej miesiaczki a zeby sie dobrze rozwijal. W moim przypadku ciaza zawsze jest mlodsza o tydzien, bo owulacje mam nie jak przecietna kobieta w 14dc a okolo 21dc.

Dołączam i Ja,
28 dzień cyklu z rana zrobiony test, na którym trzeba bylo sie przyjrzeć by cos zobaczyc, najpierw pomyslalam ze negatywny, ale tak patrze patrze az dojrzalam, dzis zrobiona beta 25.
Intuicja mi cos podpowiedziała że cos jest na rzeczy i jest :)

reklama
Do góry