reklama
Paulina.zen
Fanka BB :)
Dziewczyny mam pytanie w którym tygodniu robilyscie test podwójny pappa? Ja robiłam 11+1
Ja robiłam tydzień temu byłam 12+4
A czemu pytasz ?
Przepraszam nie chciałam nastraszyć Twoje dziecię jest 21 mm dłuższe to nt może być większe tak z proporcji wnioskującPewnie macie rację, ale trochę się zestresowałam bo czas na pappa już mi minął. Dopytam lekarza na następnej wizycie
Nic nie szkodzi, poczytałam i trochę się uspokoiłam Trzymam kciuki, żeby u Was też było wszystko dobrzePrzepraszam nie chciałam nastraszyć Twoje dziecię jest 21 mm dłuższe to nt może być większe tak z proporcji wnioskując
Dziękuje mam nadzieje ze będzie do tych badań mam trochę dystansu w pierwszej ciazy wyszło ponad normę coś z układem moczowym mój lekarz prowadzący nie zgodził się twierdząc ze normy są wyższe i ze jest Ok ja się naczytałam wady problemy a później okazało się ze młodzież się nie wysikala przed badaniem na następnym usg było już Ok. Moja bratanica miała dziurkę w serduszku rodzice po usg spanikowani ale zrosło się na następnych badaniach nie było już śladu. Trzeba być dobrej myśli stres nam szkodziNic nie szkodzi, poczytałam i trochę się uspokoiłam Trzymam kciuki, żeby u Was też było wszystko dobrze
Vingaa
Bo białko najlepiej badać na początku a USG robić ciut później nawet lepiej bo na USG idziesz już z wynikami krwi.
Ja dziś wizytuje [emoji846]trzymajcie kciuki jestem już wielka brzuszek już częściej pobolewa, ciągnie kłuje i w nocy ciężko się mi obraca ruchy już czuję ale to 3 ciąża więc może dlatego tak szybko. Może dziś potwierdzi mi płeć [emoji848]
Ja dziś wizytuje [emoji846]trzymajcie kciuki jestem już wielka brzuszek już częściej pobolewa, ciągnie kłuje i w nocy ciężko się mi obraca ruchy już czuję ale to 3 ciąża więc może dlatego tak szybko. Może dziś potwierdzi mi płeć [emoji848]
Pytam z ciekawości, ponieważ lekarz kazała mi właśnie zrobić w 11+0 a usg genetyczne dopiero 17 stycznia
Vingaa
16+1 tyg
reklama
A ty w którym tygodniu miałaś test papa? I jak ci wyszło to białko? U mnie 3.67Bo białko najlepiej badać na początku a USG robić ciut później nawet lepiej bo na USG idziesz już z wynikami krwi.
Zobacz załącznik 1065936