reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

@niunia2324 suuuper! Gratuluję!

@Onka4419 też gratuluję! Julia piękne imię!

@Aleks90 ja bym się tam nie przejmowała zgapianiem jeśli Wam się tak podoba.
Mojej przyjaciółki kuzynka jej zrobiła aferę że chce nazwać córeczkę Zosia tak jak ona, a moja przyjaciółka nic sobie z tego nie robiła i teraz już się wszystko rozeszło, i są dwie Zosie 😁

Mikel już nie budzi się co godzinę tylko co 3 więc jakiś postęp jest 😁 ja już jestem tak przyzwyczajona do tych jego pobudek że nawet tego tak bardzo nie odczuwam. Nadal wydluzam mu czas bez piersi między zaśnięciem a pierwsza pobudka, dzisiaj będzie 4,5 godziny. No i jak się budzi wcześniej to go usypiam przez chwilkę na rękach, a czasem się uda nawet bez podnoszenia. Ale po tym czasie to już jest tylko cyc, cyc i jeszcze raz cyc 😅 no ale wierzę że z naszym planem w końcu odstawimy się całkowicie.

reklama
@niunia2324 suuuper! Gratuluję!

@Onka4419 też gratuluję! Julia piękne imię!

@Aleks90 ja bym się tam nie przejmowała zgapianiem jeśli Wam się tak podoba.
Mojej przyjaciółki kuzynka jej zrobiła aferę że chce nazwać córeczkę Zosia tak jak ona, a moja przyjaciółka nic sobie z tego nie robiła i teraz już się wszystko rozeszło, i są dwie Zosie 😁

Mikel już nie budzi się co godzinę tylko co 3 więc jakiś postęp jest 😁 ja już jestem tak przyzwyczajona do tych jego pobudek że nawet tego tak bardzo nie odczuwam. Nadal wydluzam mu czas bez piersi między zaśnięciem a pierwsza pobudka, dzisiaj będzie 4,5 godziny. No i jak się budzi wcześniej to go usypiam przez chwilkę na rękach, a czasem się uda nawet bez podnoszenia. Ale po tym czasie to już jest tylko cyc, cyc i jeszcze raz cyc 😅 no ale wierzę że z naszym planem w końcu odstawimy się całkowicie.
Pewnie sam się odstawi bo w ciąży mleko zmienia smak i dzieci czesto odrzucają.
Pola i zosia też pasują do siebie 🙂
Właśnie tu problem ze ja mam na imię Ola i jak ktoś będzie wolał Pola to nie wiadomo kogo wola 😅

Pewnie sam się odstawi bo w ciąży mleko zmienia smak i dzieci czesto odrzucają.

Właśnie tu problem ze ja mam na imię Ola i jak ktoś będzie wolał Pola to nie wiadomo kogo wola 😅
Możliwe że się sam odstawi choć nie jestem tego taka pewna na 100% bo on bardziej traktuje pierś jak smoczek niż jak miejsce, w którym jest mleko 😅 no i znam przypadki że dzieci się jednak nie odstawialy jak ich mamy były w ciąży, ale fakt, więcej jest chyba takich, które się jednak odstawiają. Zobaczymy, czas pokaże co to będzie.

W każdym razie ta noc była koszmarna. Mikel się obudził o 23 i nie chciał zasnąć do 2 albo i dłużej (ja już potem zasnęłam a on przyssany więc nie wiem ile się jeszcze męczył) 😭😭😭

@niunia2324 jak tam zdrowie Kostka?

Ostatnia edycja:
reklama
Możliwe że się sam odstawi choć nie jestem tego taka pewna na 100% bo on bardziej traktuje pierś jak smoczek niż jak miejsce, w którym jest mleko 😅 no i znam przypadki że dzieci się jednak nie odstawialy jak ich mamy były w ciąży, ale fakt, więcej jest chyba takich, które się jednak odstawiają. Zobaczymy, czas pokaże co to będzie.

W każdym razie ta noc była koszmarna. Mikel się obudził o 23 i nie chciał zasnąć do 2 albo i dłużej (ja już potem zasnęłam a on przyssany więc nie wiem ile się jeszcze męczył) 😭😭😭

@niunia2324 jak tam zdrowie Kostka?
O widzisz, jak jedna nocka spoko, to nastepne pięć masakryczna... ja teraz odżyłam, a i tak budzę się po nocach, chyba z przyzwyczajenia 😅ale dużo lepiej sypiam, mimo iż Kostek się nadal potrafi wybudzać, ale teraz wystarczy ze go pogłaszcze powiem zeby się tulił i zasypia dalej.
Jeśli chodzi o zdrowie, nadal mu leci z nosa, ale to juz woda i odkasłuje jeszcze, to już 2 tygodnie... mam nadzieje,ze do czwartku mu przejdzie, bo nie ma już kto z nim zostać...
Jak samopoczucie moja droga?

Do góry