Maria_0701
Fanka BB :)
Gratulacje! Kiedy zaczynacie przygodę ze żłobkiem?Hurra!!! Kostek dostał się do państwowego żłobka, w 3 naborze, ale się cieszę
Co u Was? Jakie macie plany wakacyjne?
Jak tam Kostek? Biega już?
Pokażcie się
Ściskamy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje! Kiedy zaczynacie przygodę ze żłobkiem?Hurra!!! Kostek dostał się do państwowego żłobka, w 3 naborze, ale się cieszę
Co u Was? Jakie macie plany wakacyjne?
Wygląda ślicznieHejka dziewczyny jak tam i was i waszych pociech ??? matko ostatnio przypomniałam sobie o grupie ale zapomniałam hasła i kombinowałam. U nas mała ciagle choruje za to rozwija się w zaskakującym tępie a jak u was ? Kazumi
Nie chodzi,siedzimy razem w domu jak narazie,ale od września wracam do pracy, wiec muszę kombinować, narazie ogarnelam nianie wiec się cieszę.Wygląda ślicznie
A chodzi do żłobka? Przez to dzieci mogą częściej chorować
Mamy umowę od 1 września mi powrót do pracy opóźni się trochę z uwagi na zwolnienie lekarskie, także będę mogła przejść adaptacjęGratulacje! Kiedy zaczynacie przygodę ze żłobkiem?
Jak tam Kostek? Biega już?
Pokażcie się
Ściskamy
Dokładnie to samo u nas, dostałam ostatnio od koleżanki kilkanaście przepisów, mogę sie podzielić, podaj maila to wyślęDziewczyny, brakuje mi już pomysłów czym to karmić moje dziewcze…
Wprawdzie je wszystko i nie narzekam na jej apetyt, ale mam wrażenie, że ciągle jemy to samo. Na śniadania/ kolacje robię jajecznicę, czasem kaszkę, jakiś serek wiejski albo skyr z owocami. Na obiad to co dla nas: pierogi, różne zupy, ziemniaczki z kurczakiem, czasami pancakes’y, spagetti z sosem. Co tam jeszcze u Was się sprawdza?
Super! Dziękuję, już wysyłamDokładnie to samo u nas, dostałam ostatnio od koleżanki kilkanaście przepisów, mogę sie podzielić, podaj maila to wyślę