Myslniczek
Fanka BB :)
A ty jestes teraz w 32 tak ?My od wczoraj dostajemy kroplówki z glukoza i witamina c na wzmocnienie oraz zastrzyki zakrzepowe w brzuch aby rozrzedzić krew w przepływach pepowinowych, by podtluczyc mała. Neonatolog tu w Gliwicach jest już po konsultacji z ordynatorem patologii i są przygotowani na wcześniejsze rozwiazanie ciąży czyli przed 35 tc i to tu w Gliwicach. Ale chcieliby jeszcze aby małej wzrosła waga chociaz trochę. Przyszedł wczoraj ordynator, akurat Moj narzeczony siedział i w końcu jakieś info.Chyba widzieli mój wczorajszy kryzys, bo snulam się po oddziale jak cień i płakałam, a jak już moj przyjechał to rozkleiłam się totalnie. Położna która miała dyżur musiała to widzieć i zgłosić ordynatorowi. Ordynator powiedział, ze będzie wcześniaczek ale poradzimy sobie. Ciśnienie opanowane. Mój lekarz chciał mnie wysłać do domu i chciał abym przyszła za tydzień na usg i przepływy, wtedy postanowiłby co dalej. Ordynator wolał mnie zostawić i mieć na miejscu, bo gdyby coś się zaczęło dziać mi lub małej to od razu reagują, a czas odgrywa duża role. Także zostaniemy tu już raczej do końca...
Dobrzr ze masz jakies konkretne informacje :*
Dobrzr ze ktos cos wkoncu mowi i działa. Pamietaj ze jestes tsm dla waszego dobra.
Mała pociągną już za brzuszkiem :*
Jestes bardzo dzielna.
Myślami z toba kochana.
I mowie poważnie ze jesli cos by wam bylo trzeba to dawaj znac. Jestem niedaleko przecież :*