Aguu
Fanka BB :)
Haha nooo fakt, bejbe do serca to jeszcze ma dalekoPrzepone I układ trawienny.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha nooo fakt, bejbe do serca to jeszcze ma dalekoPrzepone I układ trawienny.
Super, gratuluję ;]Przepone I układ trawienny.
U mnie podobno dziewczynka ale polowkowe dopiero 21 03 To zobaczymy czy się potwierdzi. Trochę różowych bodziakow kupilam. Ja podejrzewam ze u mnie to raczej lipiec bedzie. Myślę że będzie cc ale pewności nie mam :-) . Starsza córkę moja pierwsza urodziłam ostatniego lipca A termin miałam na 12 08 :-)Ooo tez masz termin na 31.07?? Super! Ja czuję, ze to będzie i tak sierpień
Ja też jestem w pierwszej ciąży, i pierwsze ruchy poczułam w 19w3d Wieczorem leżąc, dosyć nisko, takie uczucie jakby rybka przepływała, można to dobrze wyczuć pod ręką Niedługo u Ciebie również będą!Moja pierwsza, dzisiaj jest 17w6d.. także czekam
Gratulacje@Si.Kat ja po połówkowych. Wszystko dobrze i ewidentnie syn
U mnie 18+5 i od trzech dni cos tam czuje[emoji16] i tez wieczorem jak leze na plecachJa też jestem w pierwszej ciąży, i pierwsze ruchy poczułam w 19w3d Wieczorem leżąc, dosyć nisko, takie uczucie jakby rybka przepływała, można to dobrze wyczuć pod ręką Niedługo u Ciebie również będą!