Never_Give_Up
Fanka BB :)
Dzięki za ta tabelkę! Wreszcie wiem w którym miesiącu jestemJa liczy mniek wiecej ze miesiac to 4.5 tygodnia.Zobacz załącznik 945992Zobacz załącznik 945993
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki za ta tabelkę! Wreszcie wiem w którym miesiącu jestemJa liczy mniek wiecej ze miesiac to 4.5 tygodnia.Zobacz załącznik 945992Zobacz załącznik 945993
Wyślij priv do Jagódki.
To normalne, że nisko czujesz. Nawet do końca ciąży możesz czuć niziutko, zależy jak się akurat ułoży dziecko.
Dzięki dziewczyny, uspokoilyscie mnie [emoji846] na brzuchu raz widziałam a mężowi też się akurat udało poczuć pod ręką, właśnie jak dzieć był tak nisko [emoji16]mówi że to niesamowite uczucie i że w końcu wie że ktoś tam jest [emoji16][emoji16]Na początku jak zaczęłam czuć to czułam na dole najczesciej a teraz różnie. W okolicach pepka tez .
Widzimy czasem na brzuchu ruchy a D. Też już czuł pod ręka..
Marta a co Maxem w dniu porodu?
Moze powinnas wynajac polozna albo doule, zeby miec kogos ma czas porodu w razie jakby G nie bylo?Max będzie wtedy w Bułgarii na wakacjach. Całe wakacje sa juz zaplanowane od miesiąca, każdy tydzień, żebym mogła młode ogarnąć
Moze powinnas wynajac polozna albo doule, zeby miec kogos ma czas porodu w razie jakby G nie bylo?
W sumie przy planowanej cc to bardziej pomoc po by Ci sie przydala.Nie wiem czy przy cc będzie to potrzebne. Znając datę planowanego cięcia wszystko sobie zaplanujemy. G chce wziąć urlop tydzień wcześniej i dopiąć wszystko na ostatni guzik
W sumie przy planowanej cc to bardziej pomoc po by Ci sie przydala.
Jestem ciekawa kiedy mi cc ustala.
Za tydzien mam polozna, wtedy bedzie mi wszystko tlumaczyc i umowi spotkanie w szpitalu. Z tego co czytalam to roznie to wyglada, wiec nie wiem.Dokladnie[emoji849]
A od którego tygodnia u Ciebie ustalają? U mnie od 22 w szpitalu.
I ja tez w czwartek będzie 20+5 A młody kopie gdzie chce raz całkiem nisko a raz poniżej pępka nie ma regułyTeż mam w czwartek i będzie 20+4 [emoji846] a mam pytanie, gdzie czujecie bobasa? Bo ja wczoraj tak wyraźnie poczułam ale w dole brzucha na Lini włosów łonowych i się trochę martwię czy dzieć nie jest za nisko?
PS. @jagódka czy mogę prosić o dopisanie do zamkniętego forum?