reklama
Wyjątkowa Marta
Fanka BB :)
My sobie możemy chcieć i tak matka natura zdecyduje
Albo chirurg (w moim przypadku)
slodkatrojeczka
Bądź co bądź nie mamy nic do gadaniaAlbo chirurg (w moim przypadku)
Ennis92
Ja mam urodzić do 38, wywoływane czy nie. Właśnie przez cukrzycęA ja cukrzycę, więc mogą rozwiązać szybciej chciałabym 1lipca, bo mąż ma urodziny Ewentualnie dzień wcześniej w moje Zawsze mazz ten plus, że wiesz kiedy urodzisz. Nie czekasz na trzęsienie ziemi
Nie może ktoś z tobą jechać? Żeby Ci pomóc jak się będziesz źle czulaWiesz zanim się rozkręci to już możesz jechać jak coś Ja zamierzam czekać do ostatniej chwili. Mój mąż zaplanował urlop od początku lipca. Ale u mnie bez szans na cc. I chyba nawet bym nie chciała. No ale zobaczymy jak dalej będzie z moimi cukrami. Póki co boję się, że ja zginę na tej glukozie. Już kij z tym rzyganiem ale ja się źle czuję po bułce z szynką...
Wszystkowiem92
Zaciekawiona BB
Też mam w czwartek i będzie 20+4 [emoji846] a mam pytanie, gdzie czujecie bobasa? Bo ja wczoraj tak wyraźnie poczułam ale w dole brzucha na Lini włosów łonowych i się trochę martwię czy dzieć nie jest za nisko?My w czwartek i bedzie 20 + 2
PS. @jagódka czy mogę prosić o dopisanie do zamkniętego forum?
slodkatrojeczka
U mnie dziś 21+0, malucha czuję już od miesiąca. Teraz do tego stopnia, że zależnie od tego jak jest ułożony czasami widać jak brzuch się poruszy. Mąż czuje pod ręką kopniaki. W tej chwili akurat maluch naparza mi w pęcherz. Ale to 3 ciąża. Dziecko ma dużo miejsca i może kopac nisko nie znaczy to, że jest za nisko. Akurat ma kaprys kopać sobie tam. Macica siega już nad pępek i ja czasami czuje jak kopnie koło 2cm nad pepkiem. A czasami całkiem na dole. Głównie lubi okolice pępka, szczególnie kiedy trzymam tam ręce.Też mam w czwartek i będzie 20+4 [emoji846] a mam pytanie, gdzie czujecie bobasa? Bo ja wczoraj tak wyraźnie poczułam ale w dole brzucha na Lini włosów łonowych i się trochę martwię czy dzieć nie jest za nisko?
wszystkozajete
Moderatorka
Też mam w czwartek i będzie 20+4 [emoji846] a mam pytanie, gdzie czujecie bobasa? Bo ja wczoraj tak wyraźnie poczułam ale w dole brzucha na Lini włosów łonowych i się trochę martwię czy dzieć nie jest za nisko?
Wyślij priv do Jagódki.
To normalne, że nisko czujesz. Nawet do końca ciąży możesz czuć niziutko, zależy jak się akurat ułoży dziecko.
Myslniczek
Na początku jak zaczęłam czuć to czułam na dole najczesciej a teraz różnie. W okolicach pepka tez .Też mam w czwartek i będzie 20+4 [emoji846] a mam pytanie, gdzie czujecie bobasa? Bo ja wczoraj tak wyraźnie poczułam ale w dole brzucha na Lini włosów łonowych i się trochę martwię czy dzieć nie jest za nisko?
Widzimy czasem na brzuchu ruchy a D. Też już czuł pod ręka..
Wyjątkowa Marta
Ja mam urodzić do 38, wywoływane czy nie. Właśnie przez cukrzycę Nie może ktoś z tobą jechać? Żeby Ci pomóc jak się będziesz źle czula
A No wlasnie nie mam rodziny nie mam a po tym jak mnie „wydymała” była przyjaciółka to w sumie jestem sama jak palec
reklama
renisus
Marta a co Maxem w dniu porodu?A No wlasnie nie mam rodziny nie mam a po tym jak mnie „wydymała” była przyjaciółka to w sumie jestem sama jak palec