Hej. Ale dzisiaj dopadła mnie niemoc, straszne. Położyłam się po obiedzie żeby odpocząć, zasnąć nie zasnęłam ale chociaż godzinka w wygodnej pozycji zaliczona. Jakoś już nie mogłam usyać, tak mi się brzuch spinał.
Super, gratuluję chłopaka :-) A dlaczego powtarzasz toxo igm? Ja znowu zielona jestem, toxo to się bada raz na początku ciąży, czy później trzeba właśnie powtarzać? Nasz maluch też nie chciał współpracować na ostatniej wizycie, usiadł na pupie i nie chciał pokazać co tam ma, więc pozostaje cierpliwie czekać do kolejnego usg :-)Też tak mam [emoji24] Produkuję 10 minut, kończę posta i wywala mnie z aplikacji... Albo piszę od nowa już krótko, żeby kolejny nie uciekł albo odpuszczam [emoji23]
Jakie autko kupiliście? Dopiero czytając forum uświadomiłam sobie, że nas to nie ominie i lepiej zacząć rozglądać się teraz, niż za 4 miesiące na wariata. Nie wytrzymałam i oplułam telefon [emoji23] Też uwielbiam te nasze regionalizmy :-) A co to kućmochy i prażuchy? Ja z mazowieckiego [emoji23][emoji23][emoji23]
Zdecydowaliśmy się na Forda s Maxa 7 osobowego[emoji4] jest super, miejsca dużo a w wyposażenii wszystko czego chcieliśmy a nawet pełno bajerów krotych się nie zna.
No to serio wyroczyłyśmy w etap połowkowych badań, nie wiem jak Wam ale mi jakoś zaczęła szybciej lecieć ta ciąża.
Jagoda trzymam mocno kciuki by znajomy powrócił do zdrowia!!!
Co do tematów lotów i wakacji, to ja osobiście nigdy nie leciałam samolotem w ciąży, bo nie było takiej potrzeby. Na wakacje z chęcią bym się wybrała jeszcze przed narodzinami, ale u nas nie ma opcji, ja pracuję cały czas a i mamy dziecko szkolne.
Zastanawiałam się czy na ferie jesienne nie wyjechać by na wakacje, dzieci będą miały dwa tygodnie wolnego a my już zdążymy zapoznać się z maluszkiem. Zobaczymy.
W każdym bądź razie nie przejmował abym się opinią innych, a na pewno nie teściowej @wyjątkowaMarta, więc pokaż jej gdzie raki zimują. I Wasze wakacje w dodatku lada moment z tego co kojarzę, to gdzie tam do 8-9 miesiąca, kiedy nie zaleca się już lecieć.
Trzeba było by się zebrać i coś poćwiczyć, może odzyskam energię.