Dorka88
Fanka BB :)
Trzeba będzie ustawić się pod sklepem przed otwarciem [emoji23]Uprzejmie donoszę,że w Lidlu od 21.02 będą poduszki do spania, ciuchy ciążowe i do karmienia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzeba będzie ustawić się pod sklepem przed otwarciem [emoji23]Uprzejmie donoszę,że w Lidlu od 21.02 będą poduszki do spania, ciuchy ciążowe i do karmienia
Kto na l4 ten ma szanse [emoji13]Trzeba będzie ustawić się pod sklepem przed otwarciem [emoji23]
Czyli ja [emoji16]Kto na l4 ten ma szanse [emoji13]
Ja też [emoji13]Czyli ja [emoji16]
No taka walka moze nie skończyć sie dobrze [emoji13]I chować brzuchy, bo łokcie pójdą w ruch
No to ja na pewno tez [emoji13] skąd masz te info ?Będą koszule do karmienia za 30zeta ja idę polować na stówę
Mojemu tacie kiedyś kobieta wyrywala z ręki karmę dla psa [emoji13]Się śmiejcie. Ja raz w cerfurze byłam świadkiem bijatyki emerytek o jajka [emoji23][emoji23][emoji23]