A ja dzisiaj mam polmetek ciazy [emoji16][emoji7]
Półmetek? To który dzień masz dziś? Ja mam termin na 01.07 i o ile dobrze liczę to dziś 19+0. Dla mnie półmetek będzie 20+0.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja dzisiaj mam polmetek ciazy [emoji16][emoji7]
Pokaż fotoŁeeee kicha.. miała być lawenda, a jest blond z taka poświata. Prawie nie widać,że tam jest jakiś kolor [emoji853]
Gratulacje [emoji813] bardzo już daleko jesteś!A ja dzisiaj mam polmetek ciazy [emoji16][emoji7]
W w wakacje dzieci i tak jeżdżą do Polski, A na ferie i przerwy szkolne zawsze można sobie z góry zaplanować urlop ,czy to ja czy M. No ale najpierw muszę mieć tą pracę [emoji1][emoji1]A co z feriami i wakacjami wtedy zrobisz? Ja mysle nad zrobieniem kursu childminder i pozostaniu w domu.
Na tym drugim trochę lepiej widaćZobacz załącznik 939763Zobacz załącznik 939764
Mi się podobaNa tym drugim trochę lepiej widaćZobacz załącznik 939763Zobacz załącznik 939764
Ale masz piękne włosy[emoji7]Na tym drugim trochę lepiej widaćZobacz załącznik 939763Zobacz załącznik 939764
Zleciało [emoji4] mnie się zdaje że jak już dojdę do polmetka to będzie mi szybko lecieć. Bo teraz wyczekuje do polowkowych i mi się dłuży [emoji16]A ja dzisiaj mam polmetek ciazy [emoji16][emoji7]
Ale one właśnie miały być fioletowe. Nie jest źle, sombre jak zawsze perfekcyjne, tyle,że chyba nie do końca się dogadalysmy co do efektu finalnego. Z drugiej strony nie po to place 350zl za koloryzację żeby płukanek używać:/Ładnie wygladasz[emoji4] Fakt kolor jest subtelny ale może lepiej w ta stronę niż miałabyś mieć fioletowe włosy. Kolor zawsze możesz jakaś płukanka poprawić.
Jeszcze masz duzo czasu [emoji4] Znajdziesz cos napewno.W w wakacje dzieci i tak jeżdżą do Polski, A na ferie i przerwy szkolne zawsze można sobie z góry zaplanować urlop ,czy to ja czy M. No ale najpierw muszę mieć tą pracę [emoji1][emoji1]
Ja tak samo i dla mnie i mojej poloznej polmetek jest dzisiaj. Tym bardziej ze do 40tego tygonia mnie nie beda trzymac. Tak wiec zostalo mi tyle samo, albo i tydzien mniej.Półmetek? To który dzień masz dziś? Ja mam termin na 01.07 i o ile dobrze liczę to dziś 19+0. Dla mnie półmetek będzie 20+0.