wszystkozajete
Moderatorka
Natka każdy probiotyk będzie ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hugo fajnie Dziś mi trener opowiadał, że nasz wspólny znajomy spodziewa się dziecka i właśnie planują go nazwać Hugo. I byłoby spoko gdyby nie tło tej historii - otóż z żoną poznali się na spacerze, ich psy się zaczęły bawić i jej miał właśnie na imię Hugo i to na jego cześć [emoji85]
Oj nawet sobie nie wyobrażam. Moja teściowa by orgazmu ze szczęścia chyba dostała [emoji1] mój M pewnie też [emoji23] ja też bym się cieszyła bo w kółko tylko same siusiaki [emoji6]Ada trzymam kciuki za mala ksiezniczke[emoji4] Ale by byla rozpieszczana[emoji4]
Haha, musze L powiedziec [emoji16]Hugo fajnie [emoji4] Dziś mi trener opowiadał, że nasz wspólny znajomy spodziewa się dziecka i właśnie planują go nazwać Hugo. I byłoby spoko gdyby nie tło tej historii - otóż z żoną poznali się na spacerze, ich psy się zaczęły bawić i jej miał właśnie na imię Hugo i to na jego cześć [emoji85] Dodam, że jego suka ma na imię Lea, więc pewnie jak się kolejna trafi córka to problemu z imieniem nie będzie [emoji85]
Gustaw..jak dostojnie [emoji16]Dziewczyny ja też nie mam imienia dla syna. Dramat jakiś [emoji23] Nic mi się nie podoba. Kurde pies Gucio [emoji4][emoji23][emoji23]
Ja 20.03 [emoji853]Ja Polowkowe mam dopiero 28.02 oszaleje do tego czasu [emoji13]
Mój teść to Leon a Bruno (muszę to napisać) to mój pies. Ale zawsze byłam zakochana w tym imieniu ale ze moj D. Powtarzal ze nie będziemy miec dzieci dlatego dostal je pies.Właśnie! Podpowiedzcie swoje typy dla chłopaka? Może mnie zainspirujecie. Mamy dość popularne nazwisko, więc imię może być oryginalne. Jednak bez przesady i rozmachu
Mężowi podoba się Leon, a mi Bruno.
Mój teść to Leon a Bruno (muszę to napisać) to mój pies. Ale zawsze byłam zakochana w tym imieniu ale ze moj D. Powtarzal ze nie będziemy miec dzieci dlatego dostal je pies.
Juz kiedys pisalam ze u nas jak bedzie chłopiec to bedzie Nataniel.