Myslniczek
Fanka BB :)
Ja dzis tez dziwne sny, o wojnie o śmierci.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi mama opowiadała jak dawali jakieś "cukierki" u nich właśnie po Czarnobylu a że nikt nie chciał jeść to ona jadła za wszystkich [emoji85]Piszecie dziewczyny o Czarnobylu stąd te nasze tarczyce cukrzyce i inne badziewia ja miałam 8 lat i pamiętam jak po pochodzie 1 majowym szło się do szkoły pić takie świństwo tzn lekarstwo i tak oczywiście zdecydowanie za późno
To prawda. Nie zliczę ile łez wylałam i ile złości w sobie miałam, jak kolejny raz się Nam nie udawało, a robiliśmy wszystko książkowo, dbałam o siebie itd. a potem wyszłam do sklepu i mijałam ciężarną z wielkim brzuchem i papierosem. Momentalnie miałam łzy w oczach.Ludzie to jednak są durni niesamowicie. U nas to chyba tylko patologia pali. Piją, palą i rodzą zdrowe dzieci, jedno za drugim. A normalnie ludzie starają się latami o zdrowe dziecko, chuchają i dmuchają..