reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Co do uczulen to już się od tego odchodzi, odradzaja jedynie to co pryskane chemią, ale myślę że jak się dobrze umyje to można zjeść [emoji6] jak ktoś się boi to na próbę jedna dwie sztuki. Ja jadłam zawsze wsytsko przy karmieniu całej trójki i nic nikomu nie było

reklama
Bo ocet to ocet ;) A tak poważnie? Uważam, że cytryna jest zdrowsza :) A ja teraz staram się jeść zdrowo :)
Boze galarete z octem bym zjadla [emoji39]
Myślałam że są jakieś przeciwwskazania [emoji85] bo ja lubię frytki z octem[emoji85]
Fujj!
U nas odpada podłoga bo pies jest i albo ona by się tam ladowala pod naszą nieobecność albo by było w tym pelno siersci. Koszyk miałam od drugiego dziecka i w sumie ta opcja mi najlepiej odpowiadala [emoji4] tylko teraz kupię ciut dłuższy żeby posłużył na ok pół roku. Właśnie na tej stronie się zarejestrowałam jakoś czas temu
Powodzenia w szpitalu i daj znać [emoji6]

Ja zaraz po dzieciaki lecę do szkoły. Najmniejszy śpi, oby tylko nie było przebojów wieczorem bo już dawno drzemki w dzień nie miał
A no to inna sprawa. My z kota jednak rezygnujemy wiec mozemy sobie pozwolic. Oczywiscie do czasu az Julka wpadnie na pomys "wozenia" mlodego.[emoji6]
Ja też lubię, jak te grube frytki to tylko z octem [emoji1][emoji1]
Fujjj! [emoji12]
Ale frytki z serem to tak [emoji16]

Boze galarete z octem bym zjadla [emoji39]Fujj!A no to inna sprawa. My z kota jednak rezygnujemy wiec mozemy sobie pozwolic. Oczywiscie do czasu az Julka wpadnie na pomys "wozenia" mlodego.[emoji6]Fujjj! [emoji12]
Ja to frytki ze wszystkim [emoji23]

Kurde dostałam list na wizytę na badanie visual fields I dziwnie że nie mogę bo to wtorek a ja we wtorki mam wizyty żeby sprawdzić czy wszystko ok. No to on mnie może na marzec na 5 (też wtorek) albo na waiting list.
I to jeszcze nie tutaj a kuźwa 150km [emoji849] nawet nie tam gdzie jeżdżę do szpitala a jeszcze dalej

Chodzi mi o karmienie. Karmiąc nie będę się opychać ani truskawkami, ani czereśniami ze względu na alergie i kolki
Kołki nie są od tego co zjadła mama tylko są rezultatem niedorozwinietego układu pokarmowego.

Co do alergii to nie lepiej sprawdzić? Zresztą ja ty nie masz to są małe szanse że dziecko będzie miało przy karmieniu

Boze galarete z octem bym zjadla [emoji39]Fujj!A no to inna sprawa. My z kota jednak rezygnujemy wiec mozemy sobie pozwolic. Oczywiscie do czasu az Julka wpadnie na pomys "wozenia" mlodego.[emoji6]Fujjj! [emoji12]
Z serem też uwielbiam [emoji1] a kota oddajecie gdzieś czyli prostu rezygnujecie z kupna? Ja to się boję że mój dwulatek będzie miał dziwne pomysły, będę musiała być czujna [emoji1]
To dlatego u nas w "angielskim" sklepie mają chipsy octowe. Chyba kiedyś spróbuję :)
U nas polewaja na świeżo to tez inaczej może smakować

reklama
Chodzi mi o karmienie. Karmiąc nie będę się opychać ani truskawkami, ani czereśniami ze względu na alergie i kolki

To jest mit :) Możesz się opychać. Jeśli dzieci ma mieć alergie to będzie ją miało. Obecnie nie stosuje sie diety eliminacyjnej bez wskazań. Jesz wszystko i cieszysz się :) A i kolki są efektem niedojrzałości układu pokarmowego, a nie tego co je mama. Polecam lekturę np Hafiji :)

Do góry