renisus
Fanka BB :)
Ostatnio jestem tam wczesniej niz w pracy [emoji2955]O super. Daj znać co mówili
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ostatnio jestem tam wczesniej niz w pracy [emoji2955]O super. Daj znać co mówili
Bo ocet to ocet A tak poważnie? Uważam, że cytryna jest zdrowsza A ja teraz staram się jeść zdrowoZ ciekawości spytam czemu nie używasz octu?
Myślałam że są jakieś przeciwwskazania [emoji85] bo ja lubię frytki z octem[emoji85]Bo ocet to ocet A tak poważnie? Uważam, że cytryna jest zdrowsza A ja teraz staram się jeść zdrowo
Barszczu z kulebiakiem bym zjadła
Plusem tego, ze rodzimy w lipcu jest to, ze najemy się truskawek, czereśni, malinek [emoji7][emoji7][emoji7]
Frytki z octem? Hardkor Nie słyszałam nic o tym, żeby nie można było octu. No chyba, że byś piła hektolitramiMyślałam że są jakieś przeciwwskazania [emoji85] bo ja lubię frytki z octem[emoji85]
Chodzą pogłoski, że uczulają. Ja tylko bobu bym zjadłaNie kumam zależności między porodem a jedzeniem owoców sezonowych? Wytłumacz mojemu ciążowemu umysłowi co przegapiłam?
W Irlandii i UK bardzo popularne tak samo jak czipsy z octem. Ja tam lubię czasem [emoji85]Frytki z octem? Hardkor Nie słyszałam nic o tym, żeby nie można było octu. No chyba, że byś piła hektolitrami
U nas odpada podłoga bo pies jest i albo ona by się tam ladowala pod naszą nieobecność albo by było w tym pelno siersci. Koszyk miałam od drugiego dziecka i w sumie ta opcja mi najlepiej odpowiadala [emoji4] tylko teraz kupię ciut dłuższy żeby posłużył na ok pół roku. Właśnie na tej stronie się zarejestrowałam jakoś czas temuAda tutaj https://www.babyboxco.com/baby-box-university/
Rozwiazujesz test i mozesz odebrac za darmo, lub placisz za wysylke. Jest w nim materacyk i przescieradelko.
Na podlodze moze stac, oczywiscie w dzien bo w nocy bym sama nie mogla spac [emoji6]
Ten box to tak naprawde wg mnie na gora 3 miesiace. A ja mam konserwatorium, wiec podejrzewam ze maly tez bedzie spal duzo w gondolce. Niemniej pudelko na zabawki sie przyda.
Ide pod prysznic i czekam na L i jedziemy do szpitala. Kazali mi przyjechac i sprawdza mi to plamienie i pogadamy o cukrze bo nie moge nad nim zapanowac.
Ja też lubię, jak te grube frytki to tylko z octem [emoji1][emoji1]W Irlandii i UK bardzo popularne tak samo jak czipsy z octem. Ja tam lubię czasem [emoji85]
Ale bym se zjadła teraz [emoji23] już wiem skąd te 4kgJa też lubię, jak te grube frytki to tylko z octem [emoji1][emoji1]