reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
@renisus
1548798959764.jpeg
1548798976282.jpeg

Wy macie chyba inne te karty ciąży niż moja bo h mnie tak szczegółowo nie jest opisane [emoji1]

btw Ennis92 zauwazylam datę urodzenia- masz dzień po mnie urodziny [emoji16][emoji16]

Wy macie chyba inne te karty ciąży niż moja bo h mnie tak szczegółowo nie jest opisane [emoji1]

btw Ennis92 zauwazylam datę urodzenia- masz dzień po mnie urodziny [emoji16][emoji16]
To nie jest karta tylko opis z prywatnej kliniki :) byłyśmy w tej samej.

Mój chłop ma 27 marca a moja mama 31 [emoji23] Tak się jakoś ułożyło

To nie jest karta tylko opis z prywatnej kliniki :) byłyśmy w tej samej.

Mój chłop ma 27 marca a moja mama 31 [emoji23] Tak się jakoś ułożyło
Aa rozumiem, teraz skojarzyłam bo renisus bylandzis przecież prywatnie.
To Wy macie urodziny jedno po drugim, nieźle [emoji16] możecie razem wyprawiac imprezę [emoji12]

Wsuwam czarne oliwki i idę oglądać program, dobranoc [emoji8]

reklama
Mnie młody kopie po pecherzu [emoji23]
Wybacz że cię w błąd wprowadziłam
Mnie tak Julka kopala, synio natomiast sie turla wlasnie w okolice pecherza i lezy sobie. Nie wiem w sumie co gorsze, kopnial z nienacka czy dluzszy ucisk.
Moja bratowa syn tak uciakal na jakis nerw ze, chodzic nie mogla.
Ennis A Ty masz scan za tydzien? Dobrze licze?

Do góry