ada1989
Mama Konradka :)
Chyba jeszcze trochę poczekamy... W tamtym roku u nas nieźle nasypalo, szkoła ze 3 dni była zamknięta ale warstwa śniegu naprawdę gruba. No i paraliż na drogachMoja tez czeka na ten snieg od swiat wlasciwie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba jeszcze trochę poczekamy... W tamtym roku u nas nieźle nasypalo, szkoła ze 3 dni była zamknięta ale warstwa śniegu naprawdę gruba. No i paraliż na drogachMoja tez czeka na ten snieg od swiat wlasciwie.
Nabazgrolone jest na dole, ona mi pokazała na usg.Ennis to ktoro to jest odnosnie szyjki?
To nie jest karta tylko opis z prywatnej kliniki byłyśmy w tej samej.Wy macie chyba inne te karty ciąży niż moja bo h mnie tak szczegółowo nie jest opisane [emoji1]
btw Ennis92 zauwazylam datę urodzenia- masz dzień po mnie urodziny [emoji16][emoji16]
Mnie młody kopie po pecherzu [emoji23]Ennis mam lozysko z przodu jak Ty, pozycje natomiast boczna. Ja myslalam ze o szyjce tez jest wpis[emoji16]
Aa rozumiem, teraz skojarzyłam bo renisus bylandzis przecież prywatnie.To nie jest karta tylko opis z prywatnej kliniki byłyśmy w tej samej.
Mój chłop ma 27 marca a moja mama 31 [emoji23] Tak się jakoś ułożyło
Mnie tak Julka kopala, synio natomiast sie turla wlasnie w okolice pecherza i lezy sobie. Nie wiem w sumie co gorsze, kopnial z nienacka czy dluzszy ucisk.Mnie młody kopie po pecherzu [emoji23]
Wybacz że cię w błąd wprowadziłam