reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

D1407 ale czad z tym Meksykiem. A pytalas swoja polozna albo GP czy mozesz leciec?

Ja jestem tak podenerwowana, ze nawet gofry nie robia na mnie wrazenia. A cukier mi skaczej jak szalony dzisiaj.
Pozatym jak sie patrze na moj brzuch to mam wrazenie ze nie rosnie a wrec maleje. Tak wiec niech ktoras pierdzielnie mnie w glowe, moze sie opamietam.

Jagodka fajne portki, ja tez kupilam uzywki ale mnie ta guma irytuje. Wczoraj natomiast przyszly mi czarne ogrodniczki i mysle ze polubie ten styl.

Tak :) żadnych przeciwwskazań i wakacje rezerwowane 3tyg temu jedziemy z naszymi rodzicami i rodzeństwem w prawie 10 osób, oczywiście jak by tylko pojawiło się jakieś ALE to nigdzie nie pojadę. Ale my dużo podróżowaliśmy i w wielu miejscach widziałam kobiety w zaawansowanych ciążach, to będzie nasza 2ga podróż do Meksyku wiec odpuszczę sobie jakieś wycieczki już na miejscu tylko bardziej leżenie z książka i czerpanie radości z ostatnich beztroskich wakacji [emoji23]

reklama
D1407 ale czad z tym Meksykiem. A pytalas swoja polozna albo GP czy mozesz leciec?

Ja jestem tak podenerwowana, ze nawet gofry nie robia na mnie wrazenia. A cukier mi skaczej jak szalony dzisiaj.
Pozatym jak sie patrze na moj brzuch to mam wrazenie ze nie rosnie a wrec maleje. Tak wiec niech ktoras pierdzielnie mnie w glowe, moze sie opamietam.

Jagodka fajne portki, ja tez kupilam uzywki ale mnie ta guma irytuje. Wczoraj natomiast przyszly mi czarne ogrodniczki i mysle ze polubie ten styl.
Będzie dobrze. My tu wszystkie trzymamy mocno kciuki za Was więc główka do góry i proszę myśleć pozytywnie. Ważne że w końcu będziesz miała to usg i może znajdą przyczynę plamień.

U nas są water wipes w wielkich paczkach czasem na wyprzedaży tak że wychodzi po funta za paczkę a normalnie coś około 2 funtów za paczkę.

Żałuję że nie mamy baby dream bo to bardzo polecana firma

Nic bardziej naturalnego niż water wipes nie znajdziesz. Pampers tez wypuścił niby z sama woda ale wiadomo jaka jest prawda. Jedyny minus tych chusteczek to oprócz ceny ta ich wilgotność a w zasadzie mokrość. Mi to nie przeszkadzało bo od początku używałam tylko ich i nie miałam porównania. Moja siostrę to bardzo denerwowało. Teraz preferuje takie nie za mokre i nie za suche i koniecznie jak najmniej perfumowane. Zapach niektórych chusteczek jest dla mnie wręcz dławiący a co dopiero dla dziecka.

Nic bardziej naturalnego niż water wipes nie znajdziesz. Pampers tez wypuścił niby z sama woda ale wiadomo jaka jest prawda. Jedyny minus tych chusteczek to oprócz ceny ta ich wilgotność a w zasadzie mokrość. Mi to nie przeszkadzało bo od początku używałam tylko ich i nie miałam porównania. Moja siostrę to bardzo denerwowało. Teraz preferuje takie nie za mokre i nie za suche i koniecznie jak najmniej perfumowane. Zapach niektórych chusteczek jest dla mnie wręcz dławiący a co dopiero dla dziecka.
Ja używam water wipes sama dla siebie i ich mokrosc uwielbiam [emoji85] muszę sprawdzić te podróbki water wipes co są u nas dostępne może są znosne

U nas są water wipes w wielkich paczkach czasem na wyprzedaży tak że wychodzi po funta za paczkę a normalnie coś około 2 funtów za paczkę.

Żałuję że nie mamy baby dream bo to bardzo polecana firma
Oo gdzie takie wyprzedaze? U nas w sainsburys 2 funty właśnie, w innych sklepach zapewne podobnie

Kochana[emoji8][emoji8] musi być dobrze! My tu kciuki trzymamy [emoji6]

Widze że więcej nas tu z uk jest[emoji4] ciekawe czy ktoras blisko mnie mieszka [emoji16] my w cumbrii jesteśmy

Oo gdzie takie wyprzedaze? U nas w sainsburys 2 funty właśnie, w innych sklepach zapewne podobnieKochana[emoji8][emoji8] musi być dobrze! My tu kciuki trzymamy [emoji6]

Widze że więcej nas tu z uk jest[emoji4] ciekawe czy ktoras blisko mnie mieszka [emoji16] my w cumbrii jesteśmy

Ja Irlandią Północna i Ennis nie cała godzinę odemnie mieszka :)

Oo gdzie takie wyprzedaze? U nas w sainsburys 2 funty właśnie, w innych sklepach zapewne podobnieKochana[emoji8][emoji8] musi być dobrze! My tu kciuki trzymamy [emoji6]

W Asda teraz jest baby event tak samo Tesco.
Ja Irlandią Północna i Ennis nie cała godzinę odemnie mieszka :)
Ja zapomniałam że ty tak blisko. W Derry 4 lutego zamyka się mothercare i ponoć ogromne wyprzedaże

Tak :) żadnych przeciwwskazań i wakacje rezerwowane 3tyg temu jedziemy z naszymi rodzicami i rodzeństwem w prawie 10 osób, oczywiście jak by tylko pojawiło się jakieś ALE to nigdzie nie pojadę. Ale my dużo podróżowaliśmy i w wielu miejscach widziałam kobiety w zaawansowanych ciążach, to będzie nasza 2ga podróż do Meksyku wiec odpuszczę sobie jakieś wycieczki już na miejscu tylko bardziej leżenie z książka i czerpanie radości z ostatnich beztroskich wakacji [emoji23]
No to extra! I masz racje, beztrosko wypoczywaj[emoji4]

Dzieki Laski [emoji8]

Ada ja najblizej [emoji6] a jak bedzie tak jak planowalismy i przeprowadzimy sie na Peak District to jeszcze blizej. Tak sobie teraz mysle, ze tez tu musialam wyladowac jak jest tyle pieknych miejsc w UK.

No to ja po wizycie. Padło pytanie "czy czuje się Pani zmęczona". Nie k..wa. Wcale. Logiczne, że się czuje. Jestem w ciąży do cholery. Dostałam skierowanie na ft4 - bo ona nie wpisze mojego wyniku, bo na własną rękę badanie zrobiłam. Serio? Śmiech na sali. Poszłabym gdzie indziej ale terminy są zabójcze nawet prywatnie. Więc już zrobie jej te ft4 po raz drugi, wtedy mam przyjsc z wynikiem do rejestracji i mnie wcisnie gdzieś.

reklama
W Asda teraz jest baby event tak samo Tesco. Ja zapomniałam że ty tak blisko. W Derry 4 lutego zamyka się mothercare i ponoć ogromne wyprzedaże
Muszę sprawdzić u nas, choć asda kawałek od nas, ale Tesco blisko
No to extra! I masz racje, beztrosko wypoczywaj[emoji4]

Dzieki Laski [emoji8]

Ada ja najblizej [emoji6] a jak bedzie tak jak planowalismy i przeprowadzimy sie na Peak District to jeszcze blizej. Tak sobie teraz mysle, ze tez tu musialam wyladowac jak jest tyle pieknych miejsc w UK.
W Lancaster nigdy nie bylam i w sumie nie wiem jak tam jest ale my wcześniej mieszkaliśmy w Preston i tam jak dla mnie porażka była. U nas spokojniej o wiele, nawet pomimo naszych głośnych sąsiadów [emoji1]

Do góry