AjahiS
Fanka BB :)
Ja też mam oponkę tłuszczowąSuper macie brzucholki u mnie 14t idzie więc bardziej mam oponke tłuszczową od braku robienia brzuszków niż ciążowy brzuszek
dziewczyny super brzuszki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też mam oponkę tłuszczowąSuper macie brzucholki u mnie 14t idzie więc bardziej mam oponke tłuszczową od braku robienia brzuszków niż ciążowy brzuszek
To jak już tak Wam narobiłam smaka na te gofry, powiedzcie z czym najbardziej lubicie?
Fajny brzuszek już, ja jeszcze ponad 3 tyg do 20 tyg, odliczam jak głupia [emoji1] muszę zainwestować w końcu w duże lustro bo nie mam nawet gdzie zdjęcia brzucha zrobić
Od kiedy będą ? moze tez się skuszeZ bitą śmietana i owocami[emoji39][emoji39] U mnie gofry to głównie wakacyjny wybryk ale widziałam ze gofrownicę będą w lidlu wiec czemu nie. Dodatkowy grat w kuchni[emoji23][emoji23]
U mnie brzuszek już całkiem spory ale tez żadnego dużego lustra wiec zostaje mi tylko winda, ale na razie trochę mi głupio
Ja już mam tyle gratow w kuchni...Ale gofrownicy jeszcze nie mam [emoji16][emoji16]Z bitą śmietana i owocami[emoji39][emoji39] U mnie gofry to głównie wakacyjny wybryk ale widziałam ze gofrownicę będą w lidlu wiec czemu nie. Dodatkowy grat w kuchni[emoji23][emoji23]
U mnie brzuszek już całkiem spory ale tez żadnego dużego lustra wiec zostaje mi tylko winda, ale na razie trochę mi głupio
ŚlicznyŁadne te Wasze brzuszki [emoji4] wstawię swój a co mi tam [emoji38]
Gofry lubię najbardziej z bitą śmietaną i owocami Zobacz załącznik 938039
Planujecie jakieś wakacje w tym roku? My wstępnie zarezerwowaliśmy dwa tygodnie nad morzem na Helu od 30 maja. Mam nadzieję że to dobry pomysł i że jakoś zniosę podróż i nie urodzę na wybrzeżu