reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Ja już po wizycie, będzie chłopak [emoji3] starszy syn trochę zawiedziony, bo chciał siostrę. Mnie intuicja zawiodła... chyba że na połówkowym będzie niespodzianka [emoji16]
Znowu wyszły mi bakterie w moczu i musze zrobić posiew [emoji17]

Gratulacje!! Co do bakterii w moczu to już raz na ten temat dyskutowałyśmy. Posiew warto zrobić ale jeśli nie ma podwyższonych leukocytów i azotynów w moczu to duża szansa ze i posiew będzie negatywny wiec nie ma się co martwić na zapas.

reklama
Ja jestem farbowana ruda a naturalne szatynka i też już mi widać odrosty w lutym odwiedzę fryca na bank bo strasznie nie lubię swojego naturalnego koloru włosów wcześnien byłam farbowaną blondyną i jak się zrobiłam na rudo otoczenie mało na zawał nie zeszło hehe
A mnie tak dzisiaj kłuje po prawej stronie może to fasola rośnie troszkę mnie to martwi
Tak, to więzadła, ja też często czuje jak zbyt szybko się rusze [emoji6]
Ja do fryzjera musowo idę. Przy blondzie nie mam wyjścia [emoji23].

A u mnie dziś 14t5d i jest tak[emoji6]:

Zobacz załącznik 938027
Fajny brzuszek, u mnie podobnie[emoji16] tyle że ja mam wrażenie że tam jeszcze więcej tłuszczu niż dziecka i nawet zdjęć nie robię.
Ja już po wizycie, będzie chłopak [emoji3] starszy syn trochę zawiedziony, bo chciał siostrę. Mnie intuicja zawiodła... chyba że na połówkowym będzie niespodzianka [emoji16]
Znowu wyszły mi bakterie w moczu i musze zrobić posiew [emoji17]
Gratki jajeczek, wszystko sie może zmienić ale dwójka chłopaków też fajna [emoji6]

Zrobiłam tą śmietanę ale ledwo ci zjadłam, niby mało slodka a zaslodzilam się strasznie. Pierwszy raz w życiu tak mam [emoji15]

Ja jutro powtarzam mocz zobaczymy jak bedzie tyn razem.

Smaka na gofry też mi narobilyscie ;p.

I tez czasami odczuwam takie kłucie.

A uczucie pełnego pęcherza czasrm mnie do szału doprowadza ;p

Witam, podczytuję Was już dość długo :) ale dopiero teraz postanowiłam się odezwać. Jestem w pierwszej wyczekanej 7 lat ciąży. Czytając Was dużo można się dowiedzieć ( ja jestem w tych tematach ciemna) dlatego tu zostanę :) Termin mam na 14 lipca, ostatnio swojego malucha podglądałam tydzień temu [emoji179] i na 90 procent jest to chłopczyk :) Od samego początku ciąży nie pracuje - praca w biurze magazynu gdzie i chemia i troszkę dzwigania i dr stwierdziła że lepiej żebym już została w domu :)
Witaj :)

reklama
Ja to się tocze w porównaniu do was. Dziś zaczynamy 20 tydzień :) [emoji23]
IMG_20190129_100146.jpeg

Do góry