reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Witamy Ennis i gratulacje wszystkim udanych wizyt i płci [emoji1374]

Dla mnie tez czarna magia z tymi usg i na szczęście nie mam zdjęcia od strony pupy bo bym pewnie szukała [emoji23] Ja właśnie zjadłam truskawki z cukrem , niby nie takie dobre jak letnie ale dalej nic nie jem wiec jak na coś mam ochotę to mąż leci do sklepu [emoji849] Zobacz załącznik 937947

Dziś wkroczyliśmy w 15 tydzień i chyba coś się zaczyna brzuszek zaokrąglać :)
Jejku takiego brzuszka to ja przed ciąża nie miałam.
Truskawki też jadłam kilka dni temu i były całkiem smaczne

Ja to już chodzę jak foka[emoji1787]
IMG_20190126_174405.jpeg

Jejku takiego brzuszka to ja przed ciąża nie miałam.
Truskawki też jadłam kilka dni temu i były całkiem smaczne

Ja to już chodzę jak foka[emoji1787]Zobacz załącznik 937950

Ohh jaki piękny brzusio [emoji7]

Ja kupiłam miesiąc temu sukienkę na wesele na które idziemy w następny piątek o rozmiar za duża bo myślałam ze mnie przybędzie [emoji849] muszę w tydzień nadrobić [emoji23]

No tak na zdjęciu ciężko ale na obrazie monitora można rozpoznać. Dlatego z samego zdjęcia ciężko wróżyć
Dokładnie, ja widziałam tylko na obrazie jak jeździła mi po brzuchu i migalo coś tam [emoji16] w momencie jak drukowala foto to nic nie było widać. Niestety obie się zakrecilysmy i zapomniała tych fotek mi dac [emoji21] a brzuszek mam podobny, może nie taki okrągły ale też już duży i czasem wystaje bardziej niż cyce [emoji16]

Renisus do tej pory widziałam tylko krem na buzke w bootsie a teraz w sainsburys widziałam całą linię kosmetyków weledy. Myślę że moge dac im szansę, ale jeszcze poprzegladam inne

Baby dream spoko i dobry skład maja chusteczki do pupki od nich różowe. Używałam przy małej i jak dobrze pamietam to mogę polecić z oillan baby.
Mi lekarz dał wyraźne zdj, ze to synek. [emoji23]
I jak każdemu pokazuje to nikt nic nie widzi, a ja widzę tylko. [emoji19]

Ohh jaki piękny brzusio [emoji7]

Ja kupiłam miesiąc temu sukienkę na wesele na które idziemy w następny piątek o rozmiar za duża bo myślałam ze mnie przybędzie [emoji849] muszę w tydzień nadrobić [emoji23]
Wlasnie zastanawialam sie nad Twoja sukienka czy za duza nie bedzie [emoji6] Ciesz sie poki nie chodzisz jak kaczka. Ja to wejde po schodach i mam palpitacje serca.

reklama
Hej
Ja tez po wizycie dzidzius strasznie ruchliwy. W 17 tygodniu wazy 200 g.
Pani dr spytala czy chce znac plec, ja mowie, ze nie ale wiem, ze bedzoe chlopiec. A ona spytala się jak bedzie mial na imię więc chyba potwierdzila ze to chlopak

Do góry