Ennis92
Fanka BB :)
No tak mi się wydawało że coś tam widać ale może się wszystko jeszcze zmienićW 13tyg było widoczne coś między nogami ale do potwierdznia na połówkowym
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No tak mi się wydawało że coś tam widać ale może się wszystko jeszcze zmienićW 13tyg było widoczne coś między nogami ale do potwierdznia na połówkowym
Jejku takiego brzuszka to ja przed ciąża nie miałam.Witamy Ennis i gratulacje wszystkim udanych wizyt i płci [emoji1374]
Dla mnie tez czarna magia z tymi usg i na szczęście nie mam zdjęcia od strony pupy bo bym pewnie szukała [emoji23] Ja właśnie zjadłam truskawki z cukrem , niby nie takie dobre jak letnie ale dalej nic nie jem wiec jak na coś mam ochotę to mąż leci do sklepu [emoji849] Zobacz załącznik 937947
Dziś wkroczyliśmy w 15 tydzień i chyba coś się zaczyna brzuszek zaokrąglać
Ale jaka odwalona ta foka[emoji23]Jejku takiego brzuszka to ja przed ciąża nie miałam.
Truskawki też jadłam kilka dni temu i były całkiem smaczne
Ja to już chodzę jak foka[emoji1787]Zobacz załącznik 937950
To przed imprezą[emoji1]Ale jaka odwalona ta foka[emoji23]
Jejku takiego brzuszka to ja przed ciąża nie miałam.
Truskawki też jadłam kilka dni temu i były całkiem smaczne
Ja to już chodzę jak foka[emoji1787]Zobacz załącznik 937950
Dokładnie, ja widziałam tylko na obrazie jak jeździła mi po brzuchu i migalo coś tam [emoji16] w momencie jak drukowala foto to nic nie było widać. Niestety obie się zakrecilysmy i zapomniała tych fotek mi dac [emoji21] a brzuszek mam podobny, może nie taki okrągły ale też już duży i czasem wystaje bardziej niż cyce [emoji16]No tak na zdjęciu ciężko ale na obrazie monitora można rozpoznać. Dlatego z samego zdjęcia ciężko wróżyć
Daj foto, zobaczmy [emoji16]Baby dream spoko i dobry skład maja chusteczki do pupki od nich różowe. Używałam przy małej i jak dobrze pamietam to mogę polecić z oillan baby.
Mi lekarz dał wyraźne zdj, ze to synek. [emoji23]
I jak każdemu pokazuje to nikt nic nie widzi, a ja widzę tylko. [emoji19]
Wlasnie zastanawialam sie nad Twoja sukienka czy za duza nie bedzie [emoji6] Ciesz sie poki nie chodzisz jak kaczka. Ja to wejde po schodach i mam palpitacje serca.Ohh jaki piękny brzusio [emoji7]
Ja kupiłam miesiąc temu sukienkę na wesele na które idziemy w następny piątek o rozmiar za duża bo myślałam ze mnie przybędzie [emoji849] muszę w tydzień nadrobić [emoji23]