U
użytkownik 902
Gość
Findmysky 13+4
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie zapomniałam jak to się nazywa [emoji16] ja sobie często analizuje jak ktoś wrzuca zdjęcie usg np na Facebook i widać ta końcówkę [emoji16] potem sprawdzam co się urodziło i już kilka mi sie tak sprawdziło że dobrze wytypowalam [emoji16]Ada to tzn nub theory, w pierwszej ciazy sie sprawdzilo. Teraz tez jest w dol ta kreseczka. A i sledzctwo przeprowadzilam, u Ennis byla do gory [emoji6]
Boze stara a durna, jutro sie dowiem a gdybam. Chyba musze po prostu mysli odciagnac od tego dlaczego tam ide.
Ja dziewczynkę ale nie bierz tego do serca [emoji6]Hej, ja mam na 6 lipca z okresu, z USG tydzień później. Moja lekarka mówiła że dopiero mówi płeć na połówkowym, mam takie zdjęcie, co obstawiacie?
I dobrze robisz, cokolwiek Ci pomaga w nie tworzeniu czarnych scenariuszy czy tez odstresowaniu się jest Ok. A zmniejszyło się choć trochę?Ada to tzn nub theory, w pierwszej ciazy sie sprawdzilo. Teraz tez jest w dol ta kreseczka. A i sledzctwo przeprowadzilam, u Ennis byla do gory [emoji6]
Boze stara a durna, jutro sie dowiem a gdybam. Chyba musze po prostu mysli odciagnac od tego dlaczego tam ide.